Blood 23 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلاماین کد رو میخوام ببینم چه جوری به کد شمسی تقیر بدم <?php echo '<div class="day_of_month">'.date('j',strtotime($post->post_date)).'</div>'?> <?php echo '<div class="month">'.date('M',strtotime($post->post_date)).'</div>'?>افزونه وی پی جلالی هم نصب کردم لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 پیشنهاد میکنم که به افزونه wp-parsidate به دلیل سرعت بیشتر و کارایی بهتر مهاجرت کنید، مستندات wp-parsidate در این برگه قابلمشاهده هستند.اما اگه از جلالی استفاده میکنید، به جای تابع date از jdate استفاده کنید.موفق باشید. لینک به ارسال
Blood 23 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 دوست عزیز این کار رو انجام دادم فقط مشکلی که هست ماه رو نصفه نمایش میده برای مثال شهریوررو شهر نشون میده ؟ اونو باید چه کاری کنم ؟ لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 دوست عزیز این کار رو انجام دادم فقط مشکلی که هست ماه رو نصفه نمایش میده برای مثال شهریوررو شهر نشون میده ؟ اونو باید چه کاری کنم ؟طبق این راهنمای میتونید پیش برید. http://jdf.scr.ir/rahnama/?t=jdateبرای نمایش کامل اسم ماه > F لینک به ارسال
Blood 23 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 نمایش یک سال به این صورت 1394 تو این افزونه به چه شکلی هست من فقط میخوام اینجوری نشون بده سال رو 1394 همین نه هیچ لینک به ارسال
دانیال 172 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) دوست عزیز خوب اون لینکو ببینیداز Y استفاده کنید !!!!!!! ویرایش شده شهریور 94 توسط ایگل دیزاین لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 :|M Y D----------------واقعا باز کردن لینک سخت است ؟لقمه آماده تا چه مقدار ؟بزرگ و کوچکی هم دقت کنید هر از گاهی شرمنده که لقمه آماده بیشتری موجود نیست لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری