baba 3 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلامتیترهای مطالب در گوگل به صورت زیر میادرازهای آدم هایی که مریض نمی شوند|عصر سلامتی-سلامتی سلامتیاین سلامتی سلامتی دیگه چیه؟ لینک به ارسال
baba 3 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 با سلامدر قسمت عنوان ها و متاها در قسمت گونه های فرسته مقدار %%title%% در عنوان قالب قرار دهیدموفق باشیدسلامافزونه All In One SEO Pack هستش کدوم قسمتش لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 اگه این محتوا درون تگ عنوان مطالب نیست گوگل بخاطر بک لینک و عنوان ضعیف سایتتون این رو اضاف کرده ... عنوان قوی تر و مرتبطتر بنویسید لینک به ارسال
amiri_y24 8 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 گوگل اسم سایت شما را در نتایج جستجو ، بعد از عنوان صفحه مورد نظرتون نمایش می ده و بر اساس پردازش هایی که انجام میده یک کلمه یا ترکیبی از کلمات به عنوان : عنوان سایت شناسایی میکنهدر افزونه های yoast قسمتی برای مشخص کردن این عنوان وجود داره yoast : عمومی / اطلاعات شما ولی برای all in one تا ورژن قبلی این مورد مشاهده نشده ، شاید به ورژن جدید اضافه شده باشه .پیروز باشید لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 دوستان من با افزونه yoast صفحه اصلی سایتم رو سئو کردم یعنی همون برگه اصلی خانه اما زده سئو ضعیف ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم اون موارد قرمز رو حذف کنم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری