U3F 79 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با سلاممن میخوام تو قسمت دسته بندی یا آرشیو وردپرسم 2 تا لوپ برای نمایش آخرین پست های اون دسته جاری ایجاد کنم ولی با تعداد نمایش متفاوتمثلا لوپ اول 10 تا پست آخر دسته جاری رو نشون بده، دومی 20 تای آخر روامکانش هست ؟ممنون لینک به ارسال
hosein71 75 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام. بله امکانش هست. کافیه برای آرگومان ها ، posts_per_page اولی رو روی 10 تنظیم کنید و دومی رو روی 20 . اگر مطالب از یک دسته هستند و میخواید مطالبی که تو اون 10 تا نشون داده شدن، تو حلقه ی دومی نشون داده نشن از offset استفاده کنید و مقدارش رو روی 10 بذارید.لینک توضیحات 2 لینک به ارسال
U3F 79 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 تست کرده بودم همه دسته ها رو مطالبش رو نشون میده، اینم یادم رفت بگم که میخوام رو taxonomy اعمال کنماین کد رو پیدا کردم ولی وقتی وارد دسته مادر میشی فقط مطالب 1 زیر دسته رو میاره!<?php$terms = wp_get_post_terms( $post->ID, 'medical-groups' );if($terms){ $course_terms = array(); foreach ($terms as $term){ $course_terms[] = $term->slug; } $original_query = $wp_query; $wp_query = null; $wp_query = new WP_Query( array( 'tax_query' => array(array( 'taxonomy' => 'medical-groups', 'field' => 'slug', 'terms' => $course_terms, 'posts_per_page' => '-1' ), ) ) );if ( have_posts() ): ?><?php while (have_posts() ) : the_post(); ?> <?php endwhile; else : ?> <?php endif; $wp_query = null; $wp_query = $original_query; wp_reset_postdata();} ?> 1 لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 ژنراتور برای ساخت کوئری تست کردید ؟ http://wp-parsi.com/generator/احتمال زیاد بی دردسر جواب میده 3 لینک به ارسال
hosein71 75 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 تست کرده بودم همه دسته ها رو مطالبش رو نشون میده، اینم یادم رفت بگم که میخوام رو taxonomy اعمال کنماین کد رو پیدا کردم ولی وقتی وارد دسته مادر میشی فقط مطالب 1 زیر دسته رو میاره!<?php$terms = wp_get_post_terms( $post->ID, 'medical-groups' );if($terms){$course_terms = array();foreach ($terms as $term){ $course_terms[] = $term->slug; }$original_query = $wp_query;$wp_query = null;$wp_query = new WP_Query( array( 'tax_query' => array(array( 'taxonomy' => 'medical-groups', 'field' => 'slug', 'terms' => $course_terms, 'posts_per_page' => '-1' ), ) ) );if ( have_posts() ): ?><?php while (have_posts() ) : the_post(); ?><?php endwhile; else : ?><?php endif;$wp_query = null;$wp_query = $original_query;wp_reset_postdata();} ?>چیزی که من گفتم منظورم با دوتا لوپ جدا بود. خیلی ساده میشه کار. 1 لینک به ارسال
U3F 79 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 ژنراتور برای ساخت کوئری تست کردید ؟http://wp-parsi.com/generator/احتمال زیاد بی دردسر جواب میدهسلامتست کردم ولی باز تمام پست های همه تکس ها رو میاوردهمونطور که بالا گفتم یه لوپ ساده که هست اون به کنار یکی هم اضافه کنم که پست های زیر دسته یه taxonomy که کاربر توش هست رو نشون بده با تعداد متفاوت لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 هر کاری می کنی حتماً یادت باشه بعد از لوپ اول از wp_reset_query استفاده کنیLOOP 1wp_reset_query();LOOP 2 1 لینک به ارسال
U3F 79 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 هر کاری می کنی حتماً یادت باشه بعد از لوپ اول از wp_reset_query استفاده کنیLOOP 1wp_reset_query();LOOP 2همیشه استفاده میکنم! لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری