darkalone87 12 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) سلام دوستانمن یه فهرستی میخوام بسازم که چندتا بخش اصلی داره و این چند تا بخش باز تقسیم میشه به چندین زیربخش دیگه و ... خلاصه تعداد دسته های زیادی رو به صورت دسته مادر باید تعریف کنمبه مشکلی که برخوردم اینه که از یه تعداد محدود بیشتر نمیشه دسته به فهرستم اضافه کنمیه فهرستی مثل منوی دیجی کالا در نظر بگیرید با اون همه دستهآیا افزونه های ساخت مگامنو این مشکلو حل مبکنن؟ راهنمایی کنید لطفا....یه چیزی که خودم به ذهنم می رسه اینه که مثلا اگه 6 تا بخش اصلی دارم ، واسه هر کدوم اینا یه برگه تعریف کنم و داخل این برگه ها لینک موضوعات مربوط به اون بخش رو بدم. ولی اینجوری دیگه منوی اصلی کمی خسته کننده میشه و کاربر برای هر موضوع باید توی صفحه ی دیگه ای جستجو کنه ویرایش شده مرداد 94 توسط darkalone87 لینک به ارسال
سافت سرا 291 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام. بله با افزونه مگامنو می تونید چنین منویی بسازید. 1 لینک به ارسال
hadi.gh 13 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 تو این زمینه افزونه زیاد هست با جست و جو به نتیجه میرسید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری