mrneo8 6 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با سلاممن اکثر هاست های آبتین وب رو امتحان کردممی خواستم ببینم فرق نامحدود با هاستینگ با پهنای باند وسیع چیه؟کدومشون بهتره؟و اصلا برای سایتی که شاید در آینده نزدیک پر بازدید بشه چه هاستی بگیرم؟سرعت بالا اومدن مهم تر از حجمه هاستینگه.با احترام لینک به ارسال
djmostafa 61 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 درودنامحدود که کلا وجود ندارد ولی خود برخی از محدودیت ها بر داشته میشه و لفظا میگن نامحدودپهنای باند نامحدود هم سایت پربازدید را ساپورت نمیکنهچون سایت پربازدید به منابع رم و CPU و ... بیشتر از سرور نیاز داره ! 2 لینک به ارسال
mehti64 2 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 براتون نوع هاستی که استفاده میکنم و ارسال میکنم ممنون میشم راهنماییم کنیدhttp://my.mihanwebhost.com/cart.php?gid=1 تو میهن وب پلن 3 رو خریداری کردم http://www.netafraz.com/hosting.php تو نت افراز هم پلن 3 طلایی رو خریداری کردم به نظرتون کدوم بهتره ؟ برا استفاده سایت اصلیم netdoc.ir هاست نت افراز newmodir.ir هاست میهن وب هر دو سایت رو می خوام رو یه هاست منتقل کنم ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی مهمه شما بررسی کنید چون من اطلاعاتم کمه تو این زمیته مشکل من سرعت لود سایت هستش نکته: حجم اطلاعات سایت نیومدیر سنگین تر و عکس های استفاده شده حجمش بیشتر ولی سرعت لودش سریعتر هستش. کمکم کنید ممنون میشم ایمیلم : s.mehti64@gmail.com لینک به ارسال
نوین ادمین 3860 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۴/۵/۲۶ ه.ش. at 16:00، mrneo8 گفته است : می خواستم ببینم فرق نامحدود با هاستینگ با پهنای باند وسیع چیه؟ پهنای باند نامحدود رو اگر روی یک هاست معمولی تبلیغ کردن بدونید این یک ترفند تبلیغاتی هست . (نه به معنای دروغ گفتن) . فرضا شما یک سایت پربازدید دارید این سایت به منابع سرور (رم و سی پی یو ) هم نیاز داره پس شما در اصل به یک سرویس قدرتمند تر نیاز دارید نه صرفا پهنای باند بیشتر . سایت پر بازدید در مرحله اول نیاز به یک هاست مناسب بعدش یک سرور مجازی و در نهایت یک سرور اختصاصی نیاز داره . ویرایش شده دی 94 توسط مهندس فا لینک به ارسال
sokotetarik68 0 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 سلام من یک دامنه با نام bolviri.ir خریداری کردم الان برای راه اندازی یک سایت باید از کجا شروع کنم لینک به ارسال
mojtabashahi 265 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 (ویرایش شده) در 55 دقیقه قبل، sokotetarik68 گفته است : سلام من یک دامنه با نام bolviri.ir خریداری کردم الان برای راه اندازی یک سایت باید از کجا شروع کنم درود ، لطفا سوال خود را در یک تاپیک جدید مطرح نمایید ، مثلا : مراحل راه اندازی سایت؟ ویرایش شده بهمن 94 توسط mojtabashahi 1 لینک به ارسال
famerom 1 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 باید هاست خریداری بکنید بعد شرکت هاست دهی خودش راهنمایی میکنه که باید مراحل رو چطوری طی بکنید باز اگه مشکلی بود در خدمت هستم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری