DariushGreat 94 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) با عرض سلامدوستان ما یه سایت خبری داریم. http://waternews.irبه دلیل حجم نسبتا زیاد قالب، تصمیم گرفتم یه افزونه کش نصب کنم. اول توتال کش رو نصب کردم ولی به دلم ننشست و زیاد تغییری نکرد، بعد هم طبق اصولش حذف کردم و سوپر کش رو نصب کردم که اونم فرق زیادی در سرعت بارگزاری ایجاد نکرد و کلا بی خیال شدم و اونو هم اصولی طبق دستورات خودش حذف کردم. مساله اینه که دقیقا سایت از آخرین مطلب منتشر شده تا لحظه نصب کش کننده ها میاد بالا و تا کنترل + F5 نزنی تغییرات و تازه ها مشاهده نمیشن.چی کارش کنم؟؟؟؟ممنون از کمک و راهنمایی ویرایش شده مرداد 94 توسط DariushGreat لینک به ارسال
hadi.gh 13 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 تو یه مرورگردیگه ای تست کنید ببینید به چه صورت هست در صورت امکان باسیستم دیگه ای هم تست کنید 1 لینک به ارسال
DariushGreat 94 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 تو یه مرورگردیگه ای تست کنید ببینید به چه صورت هست در صورت امکان باسیستم دیگه ای هم تست کنید آقا مرورگرها و IP هایی که قبلا باز کردن این مشکلو دارن. ولی مرورگرهای تازه ندارنحتی در حالت Private Browsing فایرفاکس و Invisible Browsing کروم هم مشکل پابرجاست. کش رو هم خالی کردم بازم مشکل هست... لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 htaccess تغییر نام بدید wp-config.php باز کنید ببینید خط مربوط به کش وجود دارد یا خیر 2 لینک به ارسال
DariushGreat 94 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 دوباره w3 Total Cache رو نصب کردم مشکل برطرف شد.اما این افزونه به درد که نمیخوره هیچ الکی منابع سرور رو هم اشغال کرده. چجوری از شرش راحت بشم که دوباره مشکل نخورم؟ممنون از راهنمایی لینک به ارسال
عبدالماجد 3203 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 افزونه رو غیر فعال و کاری که @Black_Sky گفتن رو انجام بدید :htaccess تغییر نام بدیدwp-config.php باز کنید ببینید خط مربوط به کش وجود دارد یا خیر 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری