ahmad4u 115 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 چگونه میتوانم فایل های خریداری شده توسط مشتریان را به ایمیل آنها نیز بصورت اتچ شده ارسال کنم؟ایا برای این ار افزونه ای هست؟؟؟ لینک به ارسال
hadi.gh 13 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 اغلب داخل ایمیل ارسالی می توان فقط لینک قرار داد فایل پیوست نمیشه لینک به ارسال
ahmad4u 115 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 اغلب داخل ایمیل ارسالی می توان فقط لینک قرار داد فایل پیوست نمیشهبله این موضوع را میدانمسوال من اینه که چگونه میتوانم فایل های خریداری شده توسط مشتریان را به ایمیل آنها نیز بصورت اتچ شده ارسال کنم؟ لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 یه افزونه تجاری برای این کار توسط خود تیم نوشته شده، جستجو کنید پیدا میشه.موفق باشید. لینک به ارسال
ahmad4u 115 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 جهت اطلاع دوستانDownload Email Attachments - Easy Digital Downloads لینک به ارسال
سجاد کاشانی 1 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 افزونه های ساخته شده توسط هر کسی میشه بهشون اعتماد کرد ؟ لینک به ارسال
ahmad4u 115 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 افزونه های ساخته شده توسط هر کسی میشه بهشون اعتماد کرد ؟منظورتون چیه؟؟لینک داده شده مربوط به افزونه در سایت Easy Digital Downloads هست لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 افزونه های ساخته شده توسط هر کسی میشه بهشون اعتماد کرد ؟اگر در منبع ثبت شده و تایید شده باشه اعتماد از نظر پلاگین بله اما درمورد حفره امنیتی و.... هیچ پلاگینی امن نیست پس نمیشه اطمینان کردمنظور شما از اطمینان چیست 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری