mk-73 165 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام خدمت دوستان گرامی عزیز دوستان من از دستور nav استفاده کرده ام برای ایجاد منو هام اما الان تگ های li aمن دارای یک بکگراند هستند چگونه من این بکگراند را بردارم من برای بار اول هست که از این تگ استفاده میکنم.اینم از کدهامnav{ float:right; width:855px; height:67px;}nav ul li{ float:right; list-style:none outside none; font-family:'BYekan'; font-size:14px; position:relative; transition:all 0.2s;}nav ul li:hover{ background-image:url(Image/Untitled-2.jpg);}nav ul li a{ background-color:none; float:right; text-decoration:none; font-family:'BYekan'; color:#FFF; font-size:14px; display:block; padding:20px 20px; border-left:1px solid #0018ff; transition:all 0.2s; -ms-transition:all 0.2s; -o-transition:all 0.2s; -mz-transition:all 0.2s;}nav ul li ul{ float:right; position:absolute; top:67px; right:1px; visibility:hidden; background:#0663cc; padding:10px; box-shdow:0 3px 5px #646464; z-index:100;}nav ul li:hover ul{ visibility:visible;}nav ul li ul li{ border-bottom-style:solid; border-bottom:-width:thin; border-bottom-color:#EAEAEA; width:150px; height:35px;} لینک به ارسال
shayan 116 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) از قسمتی که میخوایید بک گراند نداشته باشه inspect بگیریدتو قسمت سمت راست inspect element کلیک راست کنید و گزینه add rule و اونجا مقدارbackground : none ;قرار بدیدبعد مجموع کد و کلاس رو ببرید تو فایل style.css ویرایش شده مرداد 94 توسط shayan 1 لینک به ارسال
hadi.gh 13 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با دستورbackground : none ;پس زمینه غیر فعال میشه اگه سایت انلاین هست می تونید ادرس قرار بدید تا کد دقیق تر رو اعلام کرد 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری