behradj 0 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلامدوستان من هر کاری می کنم این ارور افزونه سئو از بین نمیرهکلمه یا اصطلاح کلیدی در url این صفحه وجود ندارد. اگر تصمیم دارید نامک یا همان url را تغییر دهید، یادتان باشد از قابلیت ارجاع 301 استفاده کنید!باید چیکار کنم که درست بشه؟ لینک به ارسال
icseo 21 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با عرض سلام عنوان ارسالی شما چی هست ؟عنوان رو قرار بدید تا با یک مثال چگونگی رفع این خطا را به شما نشان دهیم . با احترام . 2 لینک به ارسال
behradj 0 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با عرض سلام عنوان ارسالی شما چی هست ؟عنوان رو قرار بدید تا با یک مثال چگونگی رفع این خطا را به شما نشان دهیم . با احترام .دانلود AVG Internet Security 2015 15.0.5576 + کرکبا تشکر لینک به ارسال
icseo 21 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 به علت وجود " . " در عنوان شما این مشکل حل شدنی نیست . البته در افزونه . از این عنوان استفاده کنید .دانلود AVG Internet Security 2015 v15 همراه با کرکمیبینید که این مشکل برطرف میشود. البته کلمه "با" نیز مناسب نیست که خودتون میتونید کلمه دیگری بزارید . از علامت های + - = و... که در url قرار نمیگیرند پرهیز کنید .موفق باشید. 1 لینک به ارسال
behradj 0 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 به علت وجود " . " در عنوان شما این مشکل حل شدنی نیست . البته در افزونه . از این عنوان استفاده کنید .دانلود AVG Internet Security 2015 v15 همراه با کرکمیبینید که این مشکل برطرف میشود.البته کلمه "با" نیز مناسب نیست که خودتون میتونید کلمه دیگری بزارید . از علامت های + - = و... که در url قرار نمیگیرند پرهیز کنید .موفق باشید.با تشکر از شما.الان یک مشکل دیگه هم دارمالان عنوان پست اینه:دانلود نرم افزار حذف تروجان - Loaris Trojan Remover v1.3.8.1پیوند یکتا اینه: دانلود-نرم-افزار-حذف-تروجان-loaris-trojan-removerکلید واژه کانونی : دانلود نرم افزار حذف تروجان - Loaris Trojan Removerعنوان سئو: دانلود نرم افزار حذف تروجان - Loaris Trojan Removerالان بازم این ارور رو میده:کلمه یا اصطلاح کلیدی در URL این صفحه وجود ندارد. اگر تصمیم دارید نامک یا همان URL را تغییر دهید، یادتان باشد از قابلیت ارجاع 301 استفاده کنید!چطور رفعش کنم؟راستی گاهی که گیر میده که تراکم کلمه کلیدی پائینه، من برمیدارم کلمه کلیدی رو آخر مطلب دو سه دفعه با رنگ سفید که دیده نشه کپی می کنم. این کاره درستیه؟ لینک به ارسال
icseo 21 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام .عنوان رو تغییر بدید مشکل حل میشه .خیر کار درستی نیست . گوگل به رنگ ها توجه میکند . از رنگ سفید استفاده نکنید . لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری