comp90 0 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام و احترام:دوستان بنده یک ایده دارم که مدتیه دارم توسط یک cms اختصاصی اون رو با php و htmlو.... می نویسم تا حالا هم 20 درصد کار پیش رفته تا اینکه از چن نفر پرسیدم و گفتند که چرا چرخ رو دوباره اختراع می کنی و می دونی که cms ای که تو داری می سازی نیاز به امنیت داره و نیاز به سئو داره و نیاز به بهینه سازی کد داره و..... که همه اینها مستلزم زمان هستن و شاید آخرش هم پر از باگ باشه؟؟؟به فکر افتام که برم سراغ سیستم وردپرس و حداقل برای شروع کار از این cms استفاده کنم و درآینده سایت رو منتقل کنم 1- حالا می خواستم بدونم وورد پرس امکان هر چیزی رو داره؟ مثلا آپلود فایل ,چت آنلاین, و خیلی چیزای دیگه....2- منظورم اینه که تا چه اندازه میشه افزونه های مختلف برای اون نوشت؟3- انعطاف اون چه قدره آیا مثلا به اندازه سایت هایی مثل آپارات یا دی جی کالا یا .... می تونه قابل پیشرفت باشه؟یادگیری افرونه نویسی چه میزان زمان میبره؟4- در کل توصیه شما cms اختصاصی با صرف زمان هست یا اینکه وورد پرس؟ممنون لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام دوست عزیز، به انجمن پشتیبانی وردپرس پارسی خوش اومدید.اولاً سیستم وردپرس سیستم بسیار قوی هست که با توجه به اصول برنامهنویسی نوشته شده و چون اصطلاحاً Pluggable یا پلاگینپذیره، شما میتونید وردپرس رو تا هر قدری که بخواید توسعه بدید1. وردپرس امکان هرچیزی که مستقیم و غیرمستقیم زبان PHP از پس اون بربیاد رو داره.2. تا هرجایی که محدودیتهای زبان PHP به شما اجازه بده (یعنی خیلی زیاد، چون محدودیتهای زبان PHP کم هست)3. صد در صد4. یادگیری افزونهنویسی اون بستگی به خودتون داره. اگه با زبان PHP و HTML و CSS خوب آشنا باشید، با مفهوم و استانداردهای وردپرس که آشنا بشید، میتونید شاید در کمتر از دوماه، یه پلاگیننویس بشید.5. وردپرساین پنج مورد نظر شخصی خود من بود.موفق باشید. 3 لینک به ارسال
comp90 0 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 ممنون از جواب های دقیقتون لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری