newharf 1 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشید عرض میکنم خدمت مدیران و کاربران محترم انجمن پشتیبانی وردپرس فارسیمی خواستم یه تغییر توی قالب وردپرسم بدم در واقع تغییرات رو تو صفحه اول انجام بدم یعنی شکل ظاهریش که الان اینطورهکه می خوام به شکل زیر در بیاد ویرایش شده مرداد 94 توسط newharf لینک به ارسال
rezakianoosh 1795 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام دوست عزیزبرای اینکار نیاز به نوشتن دو تا کوئری هست یکی برای تصویر بزرگ و لینک و توضیحاتش و یکی هم برای 5 مطلب کناریش . 1 لینک به ارسال
newharf 1 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام آقا رضا حالتون چطورهامکان داره با جستجو پیدا کنم؟یا امکان داره کسی بنویسه در اختیار کاربرا بزاره؟ لینک به ارسال
newharf 1 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید تا خودم انجام بدم با تشکر لینک به ارسال
امیر حسین حبیبی 618 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با سلام و احترام باید با یک نفر صحبت کنید اختصاصی براتون بنویسه و اگر خودتونم میتونید که هیچی لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری