saeed4641 43 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) سلامبنده وقتی لینک یه مطلب از سایتم رو در تلگرام میزنم و می خوام ارسال کنم بعد ارسال عنوان مطلب همه به هم چسبیده است حروفشخواهش می کنم راهنمایی کنید برای حل این مشکلچون می خوام یه ربات طراحی کنم این جوری نمیشه واقعاعکس مشکل رو هم ضمیمه کردمآدرس سایت توی امضا هست ویرایش شده مرداد 94 توسط saeed4641 لینک به ارسال
aminmir 21 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 شما در نامک مطلبتون از حروف فارسی استفاده میکنید یا از حروف انگلیسی استفاده کنید و یا قبل از اشتراک لینکتون رو به وسیلهی کوتاه کنندهها لینک کوتاه کنید.کوتاه کنندهی لینک وردپرس فارسی که افزونه هم داره به کارتون میاد: لینک 2 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 شما در نامک مطلبتون از حروف فارسی استفاده میکنید یا از حروف انگلیسی استفاده کنید و یا قبل از اشتراک لینکتون رو به وسیلهی کوتاه کنندهها لینک کوتاه کنید.کوتاه کنندهی لینک وردپرس فارسی که افزونه هم داره به کارتون میاد: لینکممنونمولی مشکل من بلند بودن لینک نیستمشکل من به هم چسبیدن حروف عنوان مطلبهاینو چطور رفعش کنم؟Sent from my SM-N910C using Tapatalk لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام ، از og ها استفاده کنید تا عنوان + تصویر + توضیحات دلخواه شما نمایش داده بشن ، مثال http://gallery.naslno.com 1 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام ، از og ها استفاده کنید تا عنوان + تصویر + توضیحات دلخواه شما نمایش داده بشن ، مثال http://gallery.naslno.comمیشه بیشتر توضیح بدید؟من فقط می خوام تو لینک اشتراکی حروف عنوان مطلب به هم چسبیده نباشنSent from my SM-N910C using Tapatalk لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 میشه بیشتر توضیح بدید؟ من فقط می خوام تو لینک اشتراکی حروف عنوان مطلب به هم چسبیده نباشن Sent from my SM-N910C using Tapatalk ببینید یه سری متا تگ ها وجود دارند که برای معرفی سایت به شبکه های اجتماعی و دیگر سایت ها استفاده میشن که در صورتی که سایتی بخواد یه پیشنمایش از سایت دیگه رو نمایش بده از این نوع متاتگ ها استفاده میکنه (مثل فیس بوک و بقیّه شبکه های اجتماعی که پیشنمایش میدن برای لینک ها)تگرام هم از این قابلیّت پشتیبانی میکنهمثلاً برای عنوان یه سایت:<meta property="og:title" content="گالری تصاویر نسل نو">یا اون توضیحی که زیرش مینویسه:<meta property="og:description" content="تصاویر زیبا و دیدنی از موضوعات مختلف به همراه بیوگرافی مشاهیر و اطلاعات برخی تصاویر.">البتّه برای فیس بوک و توییتر کد های جداگانه ای هم هست که میتونید جستجو کنید ، اگر آدرس سایت من رو توی تگرام ارسال کنید علاوه بر عنوان و توضیحات کوتاه یه عکس هم نمایش میدهاون عکس ها به این وسیله نوشته میشن:<meta property="og:image" content="http://gallery.naslno.com/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/images/default-user-image.png">برخی از افزونه ها این متاتگ ها رو پشتیبانی میکنن که all seo in one pack یکیشون هست که با فعّال کردن اکستنشن شبکه های اجتماعیش میتونید به همه ی پست هاتون و صفحاتتون توضیحات + عکس + عنوان و... رو اضافه کنید 1 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 ببینید یه سری متا تگ ها وجود دارند که برای معرفی سایت به شبکه های اجتماعی و دیگر سایت ها استفاده میشن که در صورتی که سایتی بخواد یه پیشنمایش از سایت دیگه رو نمایش بده از این نوع متاتگ ها استفاده میکنه (مثل فیس بوک و بقیّه شبکه های اجتماعی که پیشنمایش میدن برای لینک ها)تگرام هم از این قابلیّت پشتیبانی میکنهمثلاً برای عنوان یه سایت:<meta property="og:title" content="گالری تصاویر نسل نو">یا اون توضیحی که زیرش مینویسه:<meta property="og:description" content="تصاویر زیبا و دیدنی از موضوعات مختلف به همراه بیوگرافی مشاهیر و اطلاعات برخی تصاویر.">البتّه برای فیس بوک و توییتر کد های جداگانه ای هم هست که میتونید جستجو کنید ، اگر آدرس سایت من رو توی تگرام ارسال کنید علاوه بر عنوان و توضیحات کوتاه یه عکس هم نمایش میدهاون عکس ها به این وسیله نوشته میشن:<meta property="og:image" content="http://gallery.naslno.com/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/images/default-user-image.png">برخی از افزونه ها این متاتگ ها رو پشتیبانی میکنن که all seo in one pack یکیشون هست که با فعّال کردن اکستنشن شبکه های اجتماعیش میتونید به همه ی پست هاتون و صفحاتتون توضیحات + عکس + عنوان و... رو اضافه کنیدممنونم از توضیحاتتونمن این افزونه رو دارممنظورم all in one seoولی این قسمتی که شما میگید رو پیدا نکردماگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنیدشرمندهSent from my SM-N910C using Tapatalk لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 خواهش می کنم اگه کسی اطلاعات داره راهنمایی کنهچون یه ربات ساختم با هزینه ولی مطالب اشتباه ارسال میشهممنون میشم این مشکلم رو حل کنیدSent from my SM-N910C using Tapatalk لینک به ارسال
امیر حسین حبیبی 618 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 پیشنهاد میکنم از افزونه Yoast SEO استفاده کنید و دوباره امتحان کنید 1 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 پیشنهاد میکنم از افزونه Yoast SEO استفاده کنید و دوباره امتحان کنیدممکنه این مشکل به خاطر قالبم باشه؟چون افزونه all in one seo رو غیرفعال کردم بازم همین مشکل رو دارمSent from my SM-N910C using Tapatalk لینک به ارسال
امیر حسین حبیبی 618 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 دوست عزیز شما یه تست بکنید Yoast SEO رو 1 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 دوست عزیز شما یه تست بکنید Yoast SEO روآخه شنیدم all in one seo بهتره.نیستبعید می دونم از افزونه باشدSent from my SM-N910C using Tapatalk لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 دوست عزیز شما یه تست بکنید Yoast SEO رونصب کردمفرقی نکردمشکل پابرجاستممنون میشم اگه بازم راهنمایی کنیدSent from my SM-N910C using Tapatalk لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 دوست عزیز شما یه تست بکنید Yoast SEO رو ممنون ولی این چیزی که شما میگین مربوط به سئو هست و ربطی به این تاپیک نداره ، من all seo in one pack رو به عنوان مثال مطرح کردم نصب کردم فرقی نکرد مشکل پابرجاست ممنون میشم اگه بازم راهنمایی کنید Sent from my SM-N910C using Tapatalk توی منو روی all seo in one pack که هستید یه قسمت داره به نام Feature Manager که توش میتونید مختصات این افزونه رو فعّال کنید (که خیلی خیلی از افزونه یوآست هم حرفه ای تر میشه)Social Meta رو فعّال کنید ، یادتون باشه که حالا باید برید تنظیمات Social Meta رو هم درست کنید ، با اینکار نه تنها تلگرام شما درست میشه بلکه شبکه های اجتماعی دیگه هم از og های شما استفاده میکنن. 1 لینک به ارسال
امیر حسین حبیبی 618 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 ممنون ولی این چیزی که شما میگین مربوط به سئو هست و ربطی به این تاپیک نداره ، من all seo in one pack رو به عنوان مثال مطرح کردممن برای og میگم اون افزونه رو نصب کنه چون الان بنده تست کردم فیسبوک نتونست هیچیشو تشخصی بده حتی عنوان رو 1 لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 من برای og میگم اون افزونه رو نصب کنه چون الان بنده تست کردم فیسبوک نتونست هیچیشو تشخصی بده حتی عنوان رو به احتمال زیاد اشتباه تنظیمات رو گذاشتید ، چون من مدّت هاست که از این افزونه استفاده میکنم برای شبکه های اجتماعی و به هیچ مشکلی برنخوردم. لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 ممنون ولی این چیزی که شما میگین مربوط به سئو هست و ربطی به این تاپیک نداره ، من all seo in one pack رو به عنوان مثال مطرح کردمتوی منو روی all seo in one pack که هستید یه قسمت داره به نام Feature Manager که توش میتونید مختصات این افزونه رو فعّال کنید (که خیلی خیلی از افزونه یوآست هم حرفه ای تر میشه)Social Meta رو فعّال کنید ، یادتون باشه که حالا باید برید تنظیمات Social Meta رو هم درست کنید ، با اینکار نه تنها تلگرام شما درست میشه بلکه شبکه های اجتماعی دیگه هم از og های شما استفاده میکنن.میشه بگید قسمت social meta دقیقا باید چیکار کنم؟به زبان فارسی این قسمت چی میشه؟Sent from my SM-N910C using Tapatalkمن برای og میگم اون افزونه رو نصب کنه چون الان بنده تست کردم فیسبوک نتونست هیچیشو تشخصی بده حتی عنوان روکدوم افزونه؟مطمئنید این مشکل من به خاطر افزونه است؟چون با افزونه yoast هم بازم همین مشکل رو دارمSent from my SM-N910C using Tapatalk لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 میشه بگید قسمت social meta دقیقا باید چیکار کنم؟ به زبان فارسی این قسمت چی میشه؟ Sent from my SM-N910C using Tapatalk باید تنظیم کنید که برای شبکه های اجتماعی چه چیزی رو نمایش بده ، مثلاً موقعی که توی تلگرام لینکی رو میدید یه عکس + یه توضیح + یه عنوان بیاره ، یا به فیس بفهمونه که این پست یه مقاله هست ، یا نویسنده این پست لینک پروفایل فیس بوکش کجاست.به فارسیش میشه متا های شبکه های اجتماعی :| یعنی کد های شبکه های اجتماعی ، خب ترجمه اش نکرده خود افزونه... 1 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 باید تنظیم کنید که برای شبکه های اجتماعی چه چیزی رو نمایش بده ، مثلاً موقعی که توی تلگرام لینکی رو میدید یه عکس + یه توضیح + یه عنوان بیاره ، یا به فیس بفهمونه که این پست یه مقاله هست ، یا نویسنده این پست لینک پروفایل فیس بوکش کجاست.به فارسیش میشه متا های شبکه های اجتماعی :| یعنی کد های شبکه های اجتماعی ، خب ترجمه اش نکرده خود افزونه...این قسمت social meta رو فعال کردمولی بازم لینک رو که کپی می کنم همین طورهدیگه گیر کردم واقعاSent from my SM-N910C using Tapatalk لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 این قسمت social meta رو فعال کردمولی بازم لینک رو که کپی می کنم همین طورهدیگه گیر کردم واقعاSent from my SM-N910C using Tapatalkتنظیماتش رو انجام دادید؟ 1 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 تنظیماتش رو انجام دادید؟نه همون تنطیمات دیفالتشهجسارتا امکان هست شمارتون رو بدید با نرم افزارهای ارتباطی باهم صحبت کنیم ممنونتون میشمخصوصی پیام بدینواقعا ممنون میشمSent from my SM-N910C using Tapatalk لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری