محمد حمزه 38 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلامدوستان لطفا برام یه افزونه یا یه ترفند یا یه چیزی که بتونم :ثبت نام رو کمی تغییر بدم و رمز رو خود کار بر تعیین کنه و نحوه ثبت نام فرق کنهکاربر بتونه با شبکه های اجتمایی یا غیره بتونه راحت تر ثبت نام کنهکد کپچا رو به فرم ثبت نام اضافه کنهخلاصه ثبت نام رو برای کاربرا راحت و نحوه ثبت نام هم تغییر کنه لینک به ارسال
محمد حمزه 38 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 دوستان نمیخواد به خودتون زحمت بدید و بهش فکر کنیداینقدر که اینجا زود پاسخ میدن که ..............................................من خودم رفتم جستو جو کردم و گذاشتم توی سایتم هر کسی خواست بیادآموزش افزودن فیلد رمز عبور به بخش ثبت نام لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 Userpro, فیلد اختصاصی ثبت نام میده،ورود با شبکه های اجتماعی رو هم داره، سوال امنیتی محاسبه ای هم داره، با بادی پرس و ووکامرس هم هم خوانی داره! ولی من که الان خریدم و نصبش کردم یه سری تداخل جی کویری دارم با قالبم که البته امیدوارم این مشکل واسه شما پیش نياد ،و نیاز دارید برای نسخه اصل بتونید فارسی سازی کنید یه سری از قسمت هارو،موفق باشید لینک به ارسال
محمد حمزه 38 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 دوستان من آموزشش رو گذاشتم توی سایتم اگه کسی خواست بیاد اونجا ازش استفاده کنه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری