neyzar 0 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام/ خیلی بی مقدمه و اتفاقی تصاویر شاخص یا همون بندانگشتی پست هام توی صفحه اصلی سایت حذف شده!یعنی پست هام تصویر شاخص ندارند با اینکه براشون تصویر شاخص رو هم قرار دادم...ممنون میشم راهنمایم کنید دوستانسپاس لینک به ارسال
neyzar 0 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 دوستان نیازمند کمک شما هستم لینک به ارسال
مهدی 1668 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلامبه انجمن خوشاومدیدافزونهای نصب نکردید که این اتفاق بیافته؟کار خاصی در قسمت ویرایش قالب انجام دادید؟با مرورگر کروم یا ... در صفحه اصلی کلیک راست بزنید و گزینه inspect elements رو انتخاب کنید (برای کروم shift+ctrl+i) ببینید اصلا تصاویرتون بارگزاری میشن یا نه؟در نهایت آدرس آنلاین بدید بررسی بشه لینک به ارسال
designer15 0 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلام من هم همین مشکل رو دارم. یعنی تصاویر شاخصم هر بار که سر میزنم خود به خود تعدادی شون حذف می شن.نه افزونه ی خاصی نصب کردم نه چیزی رو تغییر دادم. تو اینترنت گشتم دیدم افزونه ای وجود داره که نذاره تصاویر خود به خود حذف بشن.اسمش: ps-disable-auto-formatting.1.0.10 به نظرتون این میتونه کارساز باشه؟لطفا راهنمایی کنید.با تشکر لینک به ارسال
designer15 0 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 یه چیزی یادم اومد من اخیرا افزونه wp-smush رو برای بهینه سازی عکس ها نصبیدم. ممکنه این افزونه بطور خورکار باعث حذف عکس ها شده باشه؟ لینک به ارسال
designer15 0 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 کسی نیس جوااااب ما رو بده عایا؟؟ :wacko: :wacko: لینک به ارسال
اشکان 1989 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلام.خود به خود این افزونه این کار رو انجام نمیده شاید مشکل از جایی دیگه باشه.(برای اطمینان این افزونه رو حذف کنید.)اگه مشکل حل نشد شما آدرس سایتتون رو بگید تا ما چک کنیم. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری