My_month10

ثبت نشدن نظر در وردپرس

3 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت اساتید محترم.بازم یه مشکل ک کلافم کرده.هرچقدر تو منابع خارجی و داخلی گشتم نتونستم حلش کنم.امیدوارم ک شما بتونید کمکم کنید.

مشکل:وقتی بر روی ثبت نظر کلیک میکنم من رو به صفحه search.php هدایت میکنه و در اون تمام پست هایی ک موجود هست رو جستجو میکنه. این صفحه :

http://www.mediafire...3c5x9d85/12.PNG

و در نتیجه نظری ثبت نمیشه.

این عکسی از صفحه single.php هست ک فرم نظر وجود داره:

http://www.mediafire.com/view/5t7tbe6s23x7vkt/11.PNG

فایل فانکشن من شامل این دو خط است :


<?php add_theme_support('menus');?>
<?php add_theme_support( 'post-thumbnails' );?>

این هم محتویات فایل comment.php من است:


<?php

// Do not delete these lines
if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
die ('Please do not load this page directly. Thanks!');
if ( post_password_required() ) { ?>
<p class="nocomments">این مطلب خصوصی است.در صورتی که رمز آن را دارید در قسمت زیر وارد کنید.</p>
<?php
return;
}
?>
<h3 id="comments"><?php printf( _n( 'One Response to %2$s', '%1$s Responses to %2$s', get_comments_number() ),
number_format_i18n( get_comments_number() ), '“' . get_the_title() . '”' ); ?></h3>
<!-- You can start editing here. -->
<div class="comments" id="comment">
<?php if ( have_comments() ) : ?>

<div class="navigation">
<div class="alignleft"><?php previous_comments_link() ?></div>
<div class="alignright"><?php next_comments_link() ?></div>
</div>
<ol class="commentlist">
<?php wp_list_comments();//این کد دیگاه های نوشته شده را فراخوانی میکند ?>
</ol>
<div class="navigation">
<div class="alignleft"><?php previous_comments_link() ?></div>
<div class="alignright"><?php next_comments_link() ?></div>
</div>
<?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>
<?php if ('open' == $post->comment_status) : ?>
<!-- If comments are open, but there are no comments. -->
<?php else : // comments are closed ?>
<!-- If comments are closed. -->
<p class="nocomments">نظرات بسته شده است.</p>
<?php endif; ?>
<?php endif; ?>

<?php if ('open' == $post->comment_status) : ?>
<br />
<div id="my-label">شما هم نظر خود را درمورد این پست به ما بگویید!</div><br />
<div id="respond">
<?php if ( get_option('comment_registration') && !$user_ID ) : ?>
<p>شما باید <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-login.php?redirect_to=<?php echo urlencode(get_permalink()); ?>">وارد سایت شوید</a> تا بتوانید نظر دهید.</p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">
<?php if ( $user_ID ) : ?>
<p>وارد شده به نام <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?></a> ___ <a href="<?php echo wp_logout_url(get_permalink()); ?>" title="Log out of this account">برای خروج کلیک کنید </a></p>
<?php else : ?>
<p class="infirst"><label for="author"><small>نام <?php if ($req) echo "(لازم)"; ?></small></label>
<input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo $comment_author; ?>" size="22" tabindex="1" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
</p>
</br>
<p class="infirst"><label for="email"><small> ایمیل<?php if ($req) echo "(لازم)"; ?></small></label>
<input type="text" name="email" style="text-align:left" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
</p>
</br>
<p class="infirst"><label for="url"><small>وبسایت</small></label>
<input type="text" style="text-align:left" name="url" id="url" value="<?php echo $comment_author_url; ?>" size="22" tabindex="3" />
</p>
</br>
<?php endif; ?>
<!--<p><small><strong>XHTML:</strong> You can use these tags: <code><?php echo allowed_tags(); ?></code></small></p>-->
<p id="comment-para"><textarea placeholder="لطفا دیدگاه خود را بنویسید" name="comment" id="comment" cols="100%" rows="10" tabindex="4"></textarea></p>
<p><input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="ثبت نظر" />
</p>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; // If registration required and not logged in ?>
</div>
<?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>
</div>

و این هم محتویات فایل single.php :


<?php
get_header();
?>
<div class="content">
<?php include 'rsidebar.php' ?>
<div class="part2">
<div class="main-content">
<div class="main-content-title">
<?php the_title() ?>
<a class="fehrest-icon" id="main-content-icon" href="#"></a>
</div>
<figure id="single-con">
<div class="addrass">
<br/>
<?php
if(have_posts()){
the_post();
the_content();
}
comments_template();
?>
</div>
</figure>
</div>

</div>
<?php get_footer(); ?>

لطفا راهنمایی کنید .با تشکر از شما

ویرایش شده در توسط My_month10
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلامی مجدد.آیا کسی هست ک مرا یاری کند؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا یکی جواب بده.یعنی کسی نمیتونه کمک کنه؟دو تا مشکل قبلیم سریع برطرف شد.اما.....

متاسفانه تو جایی زندگی میکنم ک استادی برای راهنمایی وجود نداره.وگرنه به اینجا پست نمیزدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره