sara.af 1 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلامدوستان از هاستینگ به من ایمیل زده شده که :این دستور شما لود زیادی ایجاد میکند:SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,comment_post_ID, comment_author, comment_dو موجب مصرف بالای منابع شده است و هاست رو غیر فعال کردندکسی میدونه من باید چیکار کنم ؟ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلامدستور کامل رو بزارید بگم مربوط به چه بخشیه. لینک به ارسال
sara.af 1 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 فقط همین یک خط رو برای من فرستادن این چیزیه که من گفتند :هاست شما به دلیل استفاده بیش از حد مجاز از منابع سرور بسته شد.این دستور شما لود زیادی ایجاد میکند:SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,comment_post_ID, comment_author, comment_dلطفا هر زمان امادگی بررسی دارید اعلام نمایید.حالا ایمیل زدم گفتم دستور کامل رو بگن منتظرم جواب بدهند لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 فقط همین یک خط رو برای من فرستادن این چیزیه که من گفتند : هاست شما به دلیل استفاده بیش از حد مجاز از منابع سرور بسته شد. این دستور شما لود زیادی ایجاد میکند: SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,comment_post_ID, comment_author, comment_d لطفا هر زمان امادگی بررسی دارید اعلام نمایید. حالا ایمیل زدم گفتم دستور کامل رو بگن منتظرم جواب بدهند سلاممیشه نام هاستینگتون رو بگین؟ به نظر میرسه پشتیبانی خوبی داره. لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 اینجوری مشخص نمیشهاحتمال داره شما از یک کوئری بسیار متعدد استفاده کردید و باعث افزایش و مشکلات این چنینی شده باید درون پوسته دید و یا ببینید پلاگین خاصی در حالت کار است یا خیراین پاسخ شما فقط سطحی است 2 لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 این کوئری رو من توی صفحه ادمین مربوط به کامنتها دیدم، اما ممکنه که پوسته شما از همین کوئری برای نمایش کامنتها هم استفاده کنه. اگه بتونید کوئری کامل و فایلی که کوئری رو اجرا میکنه به دست بیارید، میشه مشکل رو حل کرد.موفق باشید. 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری