z.sabet 5 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام وقتتون بخیر میخوام یه قسمت نظرسنجی به وردپرس اضافه کنم به این صورت که اعضایی که در سایت ثبت نام کرده اند و اجازه دسترسی به اون صفحه رو دارن یه متن رو ببینند و با وارد کردن مشخصات شون بنویسند که موافقند یا مخالف و در انتها مشخصات افراد رو با نظرشون و جمع آوری تعداد آرا موافق و مخالف نمایش بده!به نظرتون به چه نحوی میتونم این کارو انجام بدم؟؟؟؟؟خواهشا هر راهنمایی یا نظر یا تجربه ای دارید بگیدممنون لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 پلاگین های نظر سنجی زیاد هستند که معمولا شورت کد دارندبرای ساخت صفحه از template name استفاده کنید برای تعیین ورود کاربر و توانستن دیدن شورت کد بین کد زیر قرار بدید <?phpif ( is_user_logged_in() ) {// کد شما} else {echo 'Welcome, visitor!';}?>البته نیاز به وارد کردن مشخصات نیست چون وقتی در وردپرس عضو میشوند خود وردپرس اطلاعات از شخص میگیرد و شما میتوانید نمایش بدید get_currentuserinfo();استفاده کنید همانند کد زیر :<?php global $current_user; get_currentuserinfo(); echo 'Username: ' . $current_user->user_login . "\n"; echo 'User email: ' . $current_user->user_email . "\n"; echo 'User level: ' . $current_user->user_level . "\n"; echo 'User first name: ' . $current_user->user_firstname . "\n"; echo 'User last name: ' . $current_user->user_lastname . "\n"; echo 'User display name: ' . $current_user->display_name . "\n"; echo 'User ID: ' . $current_user->ID . "\n";?>و یا از افزونه زیر استفاده کنید درون اون page: https://wordpress.org/plugins/user-profile/screenshots/افزونه هم ماشالله یه جستجو توی گوگل راحت میاره اگر نتونستید کاری بکنید باید بدید براتون بنویسند 1 لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 بی نهایت ممنون از راهنمائی ها تون، افزونه های مختلفی پیدا کردم یکی wp polls از مخزن وردپرس و Totalpoll- pro از codecanyonکه نمی دونم کدومشون بهتره؟ولی در نهایت هیچکدوم از افزونه ها مشخصات افراد و نظری رو که دادن نمایش نمیدن!!! متاسفانه!!! راهی هست خودم بتونم اطلاعات افراد رو چاپ کنم؟اگه نه، قیمت حدودی نوشتن چنین افزونه ای چقدره؟ پیشاپیش ممنون لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 شما میتونید اطلاعات با get_currentuserinfo شخص چاپ کنید :Example:<?php global $current_user; get_currentuserinfo(); echo 'Username: ' . $current_user->user_login . "\n"; echo 'User email: ' . $current_user->user_email . "\n"; echo 'User level: ' . $current_user->user_level . "\n"; echo 'User first name: ' . $current_user->user_firstname . "\n"; echo 'User last name: ' . $current_user->user_lastname . "\n"; echo 'User display name: ' . $current_user->display_name . "\n"; echo 'User ID: ' . $current_user->ID . "\n";?>درباره هزینه هم باید با برنامه نویسی که میخواهید صحبت کنید 1 لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) ممنون از راهنمائی تون، این دستور رو چه جوری میتونم به افزونه نظرسنجی ربط بدم؟برنامه نویسی رو نمیشناسم، اگه شما با توجه به مهارتتون حدود قیمت رو میتونید تخمین بزنید بهم بگید ممنون میشم ویرایش شده شهریور 94 توسط z.sabet لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 ممنون از راهنمائی تون،این دستور رو چه جوری میتونم به افزونه نظرسنجی ربط بدم؟برنامه نویسی رو نمیشناسم، اگه شما با توجه به مهارتتون حدود قیمت رو میتونید تخمین بزنید بهم بگید ممنون میشممنظور شما از ربط دادن چیست ؟شما میخواستید نمایش بدید این خود اطلاعات نمایش میدهداگر میخواهید اطاعات شخص هم ذخیره شود در کنار نظرسنجی اون باید بدید براتون بنویسنداما این یک نمونه که ساده بدون اتصال کاربر به دیتابیس :اگر کاربر وارد شده باشد اطلاعات نمایش میدهد و برای آن نظرسنجی فعال میشودالبته من از افزونه wp-poll استفاده کرده ام<?php /* Template Name: poll */ get_header(); if ( is_user_logged_in() ) { echo do_shortcode("[poll id='2' ]"); global $current_user; get_currentuserinfo(); echo 'Username: ' . $current_user->user_login . "\n" . "<br>"; echo 'User email: ' . $current_user->user_email . "\n" . "<br>"; echo 'User level: ' . $current_user->user_level . "\n" . "<br>"; echo 'User first name: ' . $current_user->user_firstname . "\n" . "<br>"; echo 'User last name: ' . $current_user->user_lastname . "\n" . "<br>"; echo 'User display name: ' . $current_user->display_name . "\n" . "<br>"; echo 'User ID: ' . $current_user->ID . "\n";} else {echo 'Welcome, visitor! ' . "\n" ;} get_footer(); ?>برای شناخته شدن به صفحه :<?php /* Template Name: poll */ ?> 2 لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) خیلی ممنون از راهنمائی ها توندر واقع من ميخوام اطلاعات شخص در کنار نظر سنجی نمایش داده بشه که مشخص بشه چه کسانی موافق بودن و چه کسانی مخالف ویرایش شده شهریور 94 توسط z.sabet لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 خیلی ممنون از راهنمائی ها توندر واقع من ميخوام اطلاعات شخص در کنار نظر سنجی نمایش داده بشه که مشخص بشه چه کسانی موافق بودن و چه کسانی مخالفنوشتن مورد مشکلی نیست اما باید در بخش خرید و فروش مطرح کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری