مهراد مهمان ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 دوستان من افزونه easy-digital-download رو نصب کردم، همه چیز درسته و فقط ایمیل رسید خرید برای مشتری ارسال نمیشه، سیستم ارسال ایمیل سایت هیچ مشکلی نداره چون تستش کردم و ایمیل برای بخش های مختلف سایت ارسال میشه و فقط این افزونه نمیتونه بعد از پرداخت کاربر ایمیل رسید خرید ارسال کنهلطفا جواب بدید که بدجور گیر افتادم لینک به ارسال
مهراد مهمان ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 دوستان من افزونه easy-digital-download رو نصب کردم، همه چیز درسته و فقط ایمیل رسید خرید برای مشتری ارسال نمیشه، سیستم ارسال ایمیل سایت هیچ مشکلی نداره چون تستش کردم و ایمیل برای بخش های مختلف سایت ارسال میشه و فقط این افزونه نمیتونه بعد از پرداخت کاربر ایمیل رسید خرید ارسال کنهلطفا جواب بدید که بدجور گیر افتادم لینک به ارسال
amirali.bk 656 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام آپدیت نکردی افزونه یا نسخه وردپرس رو؟ لینک به ارسال
مهراد مهمان ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلاممن تازه این افزونه رو نصب کردم و به محض نصب ازم خواست آپدیتش کنم منم آپدیتش کردم، یعنی مشکل اینه که از نسخه جدید استفاده میکنم ؟اگر شما نسخه ای دارید که این مشکل رو نداره لطفا برام ارسالش کنید ممنون میشم لینک به ارسال
مهراد مهمان ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 در ضمن من قبل از نصب این افزونه از آخرین نسخه وروپرس استفاده می کردم لینک به ارسال
ahmad4u 115 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 به چند علت میتونه باشه1. تداخل با افزونه ای دیگر2. هاست3. نسخه وردپرس لینک به ارسال
hadi.gh 13 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 دیگر افزونه هایی که نصب کردید رو جهت تست غیر فعال کنید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده