arman100000 1264 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 چه سايت هاي معتبري واسه تبادل +1 گوگل هست ؟!لطفا سايت هاي معتبر رو معرفي كنيد من تا حالا توي چند تا از اين سايت ها عضو بودم و بيشتر از هزار تا +1 دادم ولي فقط 5 تا گرفتم (چه خارجي ، چه ايراني) !!! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سلامسایت معتبر توی تبادل ها کلا کم هست یا نیست!بیشتر به نفع خودشون کار میکنن. 3 لینک به ارسال
Farzad 3805 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 از نظر بنده این سایت ها از نظر کد و اسکریپت مشکل دارن و با سیستم پلاس گوگل هم هماهنگ نیستند...لذا وقت تون رو روی اینها تلف نکنین ...البته خیلی وقته سری به این سایت ها نزدم ولی قبلا هم سود زیادی نداشتند... 2 لینک به ارسال
namakpash 89 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 http://www.plas.ir/ایرانیش فقط همین رو میشناسم ولی نمیدونم خوبه یا نه لینک به ارسال
arman100000 1264 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 بعض از اين سايت ها +1 رو براي دامنه سايت خودم نمي زارن و فقط توي امتيازات معلومهبعضي از اونا هم كلا +1 نميدن !بعضي ها هم +1 ميدن و بعد يه روز پس ميگيرن يعني 10+ ميشم صبح روز بعد 0 و همين طور ادامه داره !ولي مطمئنا" يه سايت درست كار هم هست اين بين ! لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 فعلن هیچکدوم به نفع کاربران کار نمیکننکاربرانی هم که هستن خیلی راحت میتونن + هارو پس بگیرن و دوباره بدن و امتیاز حساب خودشون بره بالاهیچکدوم درست نیستن و سیستم هایی که استفاده میکنن باگ داره و 100000 تا راه برای تقلب لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری