عمارگراف

ساعت با استفاده از CSS3 و Jquery

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

وقتتون بخیر

هر چندوقت یه بار یه چیزی درست میکنم میذارم اینجا واسه تفریح.شاید یه روزی به درد کسی بخوره :)

این ساعت با استفاده از css3 و jquery درست کردم :

http://onman.ir/clock/

اینم یه کار ذوقی :

http://onman.ir/heart/

این یکی هم که تو امضام هست.روی لامپ کلیک کنید تا خامشو بشه! برای نجات زمین.(برای رویداد ساعت زمین):

http://onman.ir/earthhour/

نظری داشتید بگید.

موفق باشید

یا علی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه کتر خودتون باشه عالیه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه کتر خودتون باشه عالیه

ممنونم

کار خودمه دیگه :| میتونید سرچ کنید اگه احیاناً شک دارید. نتیجه رو هم اینجا بگید. ناراحت نشدما، دوس دارم مطمئن باشید. کلاً عادت به کپی کردن ندارم. همیشه هرچیزی نیاز دارم خودم کدنویسی میکنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه من قصد جسارت نداشتم اخه شما سطح برنامه نویسیتونو متوسط نوشتید گفتم شاید....

در کل بسیار عالیه! ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم

کار خودمه دیگه :| میتونید سرچ کنید اگه احیاناً شک دارید. نتیجه رو هم اینجا بگید. ناراحت نشدما، دوس دارم مطمئن باشید. کلاً عادت به کپی کردن ندارم. همیشه هرچیزی نیاز دارم خودم کدنویسی میکنم

سلام ، به عنوان مثال از ساعت چجوری باید استفاده کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، به عنوان مثال از ساعت چجوری باید استفاده کرد ؟

این ساعت فقط برای نشون دادن ساعت محلی کاربره. مزیتش هم اینه که حجمی نداره و تمامش از کد ساخته شده.

البته اینجور کارها رو فقط برای تفریح انجام میدن معمولاً که البته نوی انجامش و کدی که نوشته شده تو جاهای مختلف پروژه ها با یه کم تغییر استفاده میشه.

بعنوان مثال این یه جورایی تمرین استفاده ترکیبی از CSS و Jquery برای حرکت اشیاء بود.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kamalwp
      سلام 
      دوستان خیلیا میگن که باید برای طراحی قالب وردپرس از نسخه 1.12.4 استفاده کنیم ، این درسته؟ البته من نگاه کردم هرچی سایت وردپرسیه از نسخه 1.12.4 استفاده کردن
      دلیل اینکار چی هست واینکه نمیشه از تسخه بالاتر استفاده کرد
    • توسط jistili1
      سلام دوستان.
      ببینید من یک فرم دارم که فقط دو input داره.یک اینپوت متن و یک اینپوت سابمیت.توی اینپوت متن ، کاربر کد imdb یک فیلم رو میده.بعد فرم من با ajax ارسال میشه.فرض بگیریم مقادیر برای صفحه check.php ارسال بشه.حالا من توی صفحه check.php همچین کدی رو دارم:
      <?php if(isset($_POST["btn"])) { echo file_get_contents("http://mydiba.club/".$_POST["link"]."/"); ?> <script src="jquery-3.4.1.js"></script> <script> $(document).ready(function(){ $(".-dl .Block_dl").each(function(){ var href=$(this).find(".dublboxa:first-of-type").attr("href"); $.ajax({ url:"check2.php", method:"POST", data:"link="+href }); }); }); </script> <?php } ?> اگه به کد دقت کنید ، وقتی کاربر کد imdb یک فیلم رو وارد کرد ، در صفحه check کل محتویات اون فیلم که در یکی از سایت های دانلود فیلم هست echo میشه.بعد در این قسمت یک ajax دیگه هم داریم که خودش توی یک صفحه check هست.کار این قطعه کد ajax که در جی کوئری نوشته شده اینه که تمامی لینک های دانلود اون فیلم رو از سایت دانلود فیلم بگیره و ببره به یک صفحه check دیگر که در اینجا اسمش check2.php هست.خودتون میتونید کد رو ببینید.حالا اینکه توی صفحه check2.php چی هست دیگه مهم نیست.خلاصشو بگم : من اینکارو کردم ولی همونطور که فکرشو میکردم انجام نشد.شما چه راه حلی برای این کار دارید؟در واقع الان با دو تا ajax تو در تو روبرو هستیم.
      یک قسمت از کد من اشکال داره یا در کل غیر استاندارد نوشتم؟اگه میشه یه راه حل بگید که اینکار رو بتونم انجام بدم.دقت کنید که اون قسمت از کد جی کوئری که از متد each استفاده کردم ، برای اینه که به ازای هر لینکی که در صفحه اون فیلم در سایت دانلود وجود دارد ، یک بار این ajax که خودش توی صفحه check یک ajax دیگست رو انجام بده.
      خیلییی خیلییی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
      ضمنا از curl هم نمیخوام استفاده کنم
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      لطفا یه نگاهی به کد زیر بندازید
      <p>Paragraph 1</p> <p>Paragraph 2</p> <p>Paragraph 3</p> <p>Paragraph 4</p> <button id="calcBtn">Calculate</button> <div id="result"></div> <script> $(window).ready(function () { $('#calcBtn').click(function (e) { $('p').each(function () { $(this).css('color','rgb('+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +')'); $('#result').append($(this).html()); // ----------------- This Code : //$('#result').append($(this)); }) }); }) </script> در اون قسمتی از کد که دارم محتوی کدهای پاراگراف رو به تگ div اضافه میکنم یه سوالی ذهن منو مشغول کرده.
      اگر همین کدی که الان هست رو اجرا کنیم، جی کوئری هربار توی حلقه رنگ تگ اصلی رو تغییر میده و یه کپی از اون پاراگراف میگیره و اضافه میکنه به div.
      ولی اگه اون تکه کدی که کامنت هست رو با اون خط جایگزین کنیم، میاد و هر بار کلا تگ پاراگراف رو برمیداره و اضافش میکنه به div. یعنی دیگه کپی ازش نمیگیره و دیگه تگ های p اون بالا باقی نمیموند.
      میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم ؟ یا مشکلی توی کد هست که اینجوری اجرا میشه ؟!
      باتشکر فراوان
       
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، فکر میکنم قسمتی از یک وب سایت از clip path برای background استفاده کرده باشه که می خوام مشابه به اون رو طراحی کنم. آدرس سایت و تصویر رو می زارم لطفا راهنمایی کنید.
      مشاهده سایت
       

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، علت پرش صفحه زمان hover شدن موس روی یک div در جی کوئری چیه؟
      $(".box #a-x").hover(function() { $('#x-img').stop().fadeIn('400'); }, function() { $('#x-img').stop().fadeOut('300'); }); $(".box #a-y").hover(function() { $('#y-img').stop().fadeIn('400'); }, function() { $('#y-img').stop().fadeOut('300'); }); البته بیش تر از این تعداده حدود 7 تگ هستش. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر و سپاس