saeedsaeed 19 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سلام من سایت دانلود دارم -- برنامه deamontools رو بروز کردم رفت توی قسمت زمان بندی حالا هر کاری میکنم مطلبم انتشار پیدا نمیکنه --- ساعت و تاریخ هم میزنم درست نمیشه مطلب رو ارسال نمیکنه حتی میبرمش در قسمت پیش نویس بازم توی قسمت پیش نویس هم گزینه انتشار نیست -تنها گزینه هایی که فعال هست زمان بندی - پیش نویس --برای بازبینی هست که هیچ جور هم درست نمیشه لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 تاریخ قابل تغییر هست؟تاریخ سال قبل را وارد نمایید و تست!یا ماه پیشدر ویرایش سریع امکان انتشار هست؟ 4 لینک به ارسال
Sgwgo 316 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز ساعت هسته ی وردپرس شما تنظیم نیست این مشکل برای من پیش امده بود با تنظیم ساعت هسته ی وردپرس مشکل حل خواهد شدبرای دیدن ساعت فعلی هستهی وردپرس خودتون به قسمت تنظیمات وردپرس فارسی مراجعه کنید 3 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز ساعت هسته ی وردپرس شما تنظیم نیست این مشکل برای من پیش امده بود با تنظیم ساعت هسته ی وردپرس مشکل حل خواهد شدبرای دیدن ساعت فعلی هستهی وردپرس خودتون به قسمت تنظیمات وردپرس فارسی مراجعه کنیدسلامتوی وردپرس این رو زدهساعت به وقت UTC: پنجشنبه ۱۳۹۱-۰۸-۱۸ ۴:۵۳:۵۸ ق.ظالانم ساعت 8.25 صبح هست لینک به ارسال
Sgwgo 316 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 خب دیگه ساعت شما تنظیم نیست تنظیمات همگانی > زمان محلی روی تهران قرار بدید و در صورت تمایل ساعت را روی 24 ساعته تنظیم کنید تا راحتر باشید 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری