رفتن به مطلب
booysusa

راهنمایی برای ویرایش کد درگاه پرداخت اینترنتی

پست های پیشنهاد شده

درود بر شما

من در حال طراحی یک قالب وبلاگ برای میهن بلاگ هستم

ولي به يه مشکلي بر خوردم

ميخوام به اين کد زیر يه قسمت اضافه کنيد برام

www.cld.persiangig.com/dl/mnASE/fLllCzRD9A/ParsPal.txt

وقتي مشتري هزينه را پرداخت کرد هدايتش کنه به لينک زير

http://susa7.ir/extrapage/a1s1454

وقتي مشتري در محيط درگاه بانک دکمه انصراف رو بزنه به لينک زير هدايت بشه

http://susa7.ir/extrapage/unsuccessful

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

دوست عزیز کاری نداره خیلی آسونه ... فقط من هرکاری کردم نتونستم فایل زیر رو باز کنم :

www.cld.persiangig.com/dl/mnASE/fLllCzRD9A/ParsPal.txt

اگه میتونی لینک بهتری بذار یا داخل بی بی کد بذار برات اکی میکنم .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بفرما دوست من

ممنون میشم اصلاحش کنی


<form action="http://merchant.parspal.com/postservice/" method="post" id="TransactionForm"/>
<input type="hidden" id="MerchantID" value="شناسه درگاه جايگزين اين متن شود" name="MerchantID"/>
<input type="hidden" id="Password" value="کلمه عبور درگاه جايگزين اين متن شود" name="Password"/>
<table style="direction:rtl;font-family:tahoma; font-size:8pt" dir="rtl">
<tr><td class="title">مبلغ مورد نظر: </td>
<td><input type="text" name="Price" dir="ltr"/>تومان</td></tr>
<tr><td>پرداخت کننده : </td><td><input type="text" name="Paymenter"/></td></tr>
<tr><td>ايميل پرداخت کننده : </td><td><input type="text" dir="ltr" name="Email"/></td></tr>
<tr><td>موبایل پرداخت کننده : </td><td><input type="text" dir="ltr" name="Mobile"/></td></tr>
<tr><td></td>
<td>
<input style="font-family:tahoma; font-size:8pt" type="submit" value="اتصال به درگاه پرداخت آنلاین پارس پال" style="height:30px"/>
</td>
</table>
<input type="hidden" id="ResNumber" value="0" name="ResNumber"/>
<input type="hidden" id="Description" value="خرید" name="Description"/>
<input type="hidden" id="ReturnPath" value="http://www.cafesusa.ir/" name="ReturnPath" />
</form>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام . آها شما دارید از روش form اچ تی ام ال انجام میدید که نمیشه . باید از طریق وبسرویس انجام بدید ... که البته کاری نداره .. اگه توی سایتتون امکان ایجاد فایل php رو دارید بگید من یه کد php با همین فرم براتون درست میکنم .

یعنی به این صورت که نیاز هست شما 2 تا فایل php رو که بهتون بدم بتونید در یک جایی قرار بدید . اولی اطلاعات این فرمتون رو به فایل php اولی پست میکنیم بعدش ازونجا به وبسرویس متصل میشیم و بعدش هم برمیگردیم به فایل php دوم و از اونجا بسته به وضعیت تراکنش به آدرس مورد نظرتون هدایت میشه .

ویرایش شده توسط HANNANStd

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...