AmirHosseinGT 10 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلاممن برای بار اول دارم برای ی سایت کوچیک قالب مینویسمی مشکل دارمتوی سایت tarfandestan.com ک میرید سایت بکگراند بلور داره ک هرچقدر زوم بک یا زوم این کنیم بکگراند ثابت میمونه و فقط عناصر داخلش بزرگ کوچیک میشنمن کدی ک خودم برا بکگراند نوشتم این بود.body{height:100%;background:url('nehran.png') fixed ;}ولی وقتی زوم بک و این میکنم سایز بکگراند هم تغییر میکنه و توی صفحه تکرار میشهممنون میشم دوستانی ک جواب رو میدونن کمک کنن لینک به ارسال
mohammd222 5 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) این نوع بک گراند ها از یک عکس 16*16 پیکسلی ساخته می شوند که کامل تکرار می شود_______________________________________________________________اگر میخواهید بگویید تا کدی را قرار دهم که بک گراند های بزرگ ها نیز اینطوری کند ویرایش شده تیر 94 توسط mohammd222 لینک به ارسال
AmirHosseinGT 10 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 این نوع بک گراند ها از یک عکس 16*16 پیکسلی ساخته می شوند که کامل تکرار می شود_______________________________________________________________اگر میخواهید بگویید تا کدی را قرار دهم که بک گراند های بزرگ ها نیز اینطوری کنددوست من مثالی ک گفتم رو نگاه کنید همچین چیزی ک شما گفتید نیستشtarfandestan.com لینک به ارسال
فرحان 997 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلام.اگر نمی خواید بک گراند از نوع تکرار شونده باشه در این صورت دو راه دارید یا اینکه یک لایه با پازیشن فیکس ایجاد می کنید و تصویر رو با تگ img میزارید توش و سایز عکس رو صد در صد می کنید و زد ایندکس منفی بهش میدید تا بره پشت . راه دومش این هست که بیاید با css بکگراند استرچ تعیین کنید و مارجین اوتو بهش بدید که با مشکلات ارتفاع و غیره مواجه میشید.سایت ترفندستان از دو نوع استفاده کرده یکیش بک گراند اصلی صفحه هست که از همین نوعی هست که توضیح دادم.موفق باشید لینک به ارسال
mohammd222 5 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 ببخشید الان استایل این سایت را ریپ زدم و دیدم (بیشتر سایت ها از اون روشی که گفتم استفاده می کنند) برای این کار کدی می دهم که کمی بهتر است که باید در استایل بادی باشدbackground: url(ادرس) no-repeat center center fixed;-webkit-background-size: cover;-moz-background-size: cover;-o-background-size: cover;background-size: cover;filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='ادرس', sizingMethod='scale');-ms-filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='ادرس', sizingMethod='scale'); 1 لینک به ارسال
AmirHosseinGT 10 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 ببخشید الان استایل این سایت را ریپ زدم و دیدم (بیشتر سایت ها از اون روشی که گفتم استفاده می کنند) برای این کار کدی می دهم که کمی بهتر است که باید در استایل بادی باشدbackground: url(ادرس) no-repeat center center fixed;-webkit-background-size: cover;-moz-background-size: cover;-o-background-size: cover;background-size: cover;filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='ادرس', sizingMethod='scale');-ms-filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='ادرس', sizingMethod='scale');مرسی دوست عزیزم عالی بودولی انگار کدش با اینترنت اکسپلورر مشکل داره شدید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری