5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من حدود یک سال سایتم در سرورهای داخل ایران بود ( hostiran.net ) ولی با بزرگتر شدن سایت و افزایش بازدید ها هزینه های سایت هم افزایش پیدا کرد و مجبور شدم به سرورهای خارج از کشور انتقال بدم ( netafraz.com ) که هزینه ها کمتر بشه.

خوب با انجام این کار کمی افت سرعت عادیه ولی احساس میکنم سرعت سایتم خیلی خیلی کم شده جوری که اصلا قابل مقایسه با قبل نیست .

سرعت سایت رو در gtmetrix تست کردم به page speed گرید A داد و به YSlow گرید C و این لینک نتایجش :

http://gtmetrix.com/...ix.com/iA1r2KAx

خوب طبق این نتیجه باید سرعتش بالا باشه ولی واسه من اینجوری نیست.

در gtmetrix زمان لود سایت رو زده 5.5 ثانیه ولی من خودم با اینترنت 2 مگ که سایت رو باز میکنم حدود 40 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا.

این آدرس www.veranix.com

ممکنه شما هم یه سر به سایت بزنید و ببینید سرعتش به نظر شما چطوره؟

و اگه کمه چه راهکارهایی برای افزایش سرعت پیشنهاد میکنید ؟

از قالب GoodNews وردپرس استفاده میکنم ( به اسم اورجینال خریدمش )

پلاگین های W3 Total cache و Gzip رو هم برای افزایش سرعت استفاده میکنم ولی با این حال به نظرم خیلی سرعت لود سایت کمه .

پیشاپیس ممنون بابت راهنماییتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

من حدود یک سال سایتم در سرورهای داخل ایران بود ( hostiran.net ) ولی با بزرگتر شدن سایت و افزایش بازدید ها هزینه های سایت هم افزایش پیدا کرد و مجبور شدم به سرورهای خارج از کشور انتقال بدم ( netafraz.com ) که هزینه ها کمتر بشه.

خوب با انجام این کار کمی افت سرعت عادیه ولی احساس میکنم سرعت سایتم خیلی خیلی کم شده جوری که اصلا قابل مقایسه با قبل نیست .

سرعت سایت رو در gtmetrix تست کردم به page speed گرید A داد و به YSlow گرید C و این لینک نتایجش :

http://gtmetrix.com/...ix.com/iA1r2KAx

خوب طبق این نتیجه باید سرعتش بالا باشه ولی واسه من اینجوری نیست.

در gtmetrix زمان لود سایت رو زده 5.5 ثانیه ولی من خودم با اینترنت 2 مگ که سایت رو باز میکنم حدود 40 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا.

این آدرس www.veranix.com

ممکنه شما هم یه سر به سایت بزنید و ببینید سرعتش به نظر شما چطوره؟

و اگه کمه چه راهکارهایی برای افزایش سرعت پیشنهاد میکنید ؟

از قالب GoodNews وردپرس استفاده میکنم ( به اسم اورجینال خریدمش )

پلاگین های W3 Total cache و Gzip رو هم برای افزایش سرعت استفاده میکنم ولی با این حال به نظرم خیلی سرعت لود سایت کمه .

پیشاپیس ممنون بابت راهنماییتون

درود

تستش کردم سرعت لودش خوبه، احتمالا مشکل از ISP شماست.

ولی برای اینکه بازم بهتر شه، با استفاده از افزونه W3 Total Cache، کش مرورگرتون رو فعال کنید و فایل های css و js رو هم combine کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، امتحان شد ، با سرعت عالی بارگذاری میشه.

امّا برای خالی نبودن عریضه اعمال زیر رو انجام بدید تا درصد Page Speedتون بالا تر بره.

کد زیر رو در فایل functions.php اضافه کنید تا مشکل Remove query strings from static resources حل بشه


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

تعداد جاوا اسکریپت ها رو تا حد ممکن کم کنید (یعنی اون ها رو با هم ادغام) و در آخرین مرحله جهت لود شدن قرار بدید (یعنی بعد از اینکه استایل ها به پایان رسید ، فایل های .js نباید زودتر از فایل های .css فراخوانی بشن)

نسخه های پیشنهاد شده در Minify CSS و Minify Javascript رو جایگزین نسخه های اصلی کنید (توجّه داشته باشید که از نسخه های اصلی همواره یه نسخه پشتیبان داشته باشید)

فایل فراخوانی شده توسط Avoid CSS @import رو به وسیله HTML فراخوانی کنید

فایل های Inline small Javascript و Inline small CSS رو با فایل های استایل و جاوا اسکریپت اصلیتون ادغام کنید ، فایل مورد نظر رو پاک کنید! توجّه داشته باشید که جهت جلوگیری از خطای 404 باید کد هایی که این فایل ها رو فراخوانی میکنند هم پاک کنید

__________________

موفّق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

تستش کردم سرعت لودش خوبه، احتمالا مشکل از ISP شماست.

ولی برای اینکه بازم بهتر شه، با استفاده از افزونه W3 Total Cache، کش مرورگرتون رو فعال کنید و فایل های css و js رو هم combine کنید.

ممنون از راهنماییتون

سلام ، امتحان شد ، با سرعت عالی بارگذاری میشه.

امّا برای خالی نبودن عریضه اعمال زیر رو انجام بدید تا درصد Page Speedتون بالا تر بره.

کد زیر رو در فایل functions.php اضافه کنید تا مشکل Remove query strings from static resources حل بشه


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

تعداد جاوا اسکریپت ها رو تا حد ممکن کم کنید (یعنی اون ها رو با هم ادغام) و در آخرین مرحله جهت لود شدن قرار بدید (یعنی بعد از اینکه استایل ها به پایان رسید ، فایل های .js نباید زودتر از فایل های .css فراخوانی بشن)

نسخه های پیشنهاد شده در Minify CSS و Minify Javascript رو جایگزین نسخه های اصلی کنید (توجّه داشته باشید که از نسخه های اصلی همواره یه نسخه پشتیبان داشته باشید)

فایل فراخوانی شده توسط Avoid CSS @import رو به وسیله HTML فراخوانی کنید

فایل های Inline small Javascript و Inline small CSS رو با فایل های استایل و جاوا اسکریپت اصلیتون ادغام کنید ، فایل مورد نظر رو پاک کنید! توجّه داشته باشید که جهت جلوگیری از خطای 404 باید کد هایی که این فایل ها رو فراخوانی میکنند هم پاک کنید

__________________

موفّق باشید.

متشکرم از راهنماییتون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/3/2015 at 08:15، Farshad گفته است :

سلام دوستان

من حدود یک سال سایتم در سرورهای داخل ایران بود ( hostiran.net ) ولی با بزرگتر شدن سایت و افزایش بازدید ها هزینه های سایت هم افزایش پیدا کرد و مجبور شدم به سرورهای خارج از کشور انتقال بدم ( netafraz.com ) که هزینه ها کمتر بشه.

خوب با انجام این کار کمی افت سرعت عادیه ولی احساس میکنم سرعت سایتم خیلی خیلی کم شده جوری که اصلا قابل مقایسه با قبل نیست .

سرعت سایت رو در gtmetrix تست کردم به page speed گرید A داد و به YSlow گرید C و این لینک نتایجش :

http://gtmetrix.com/...ix.com/iA1r2KAx

خوب طبق این نتیجه باید سرعتش بالا باشه ولی واسه من اینجوری نیست.

در gtmetrix زمان لود سایت رو زده 5.5 ثانیه ولی من خودم با اینترنت 2 مگ که سایت رو باز میکنم حدود 40 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا.

این آدرس www.veranix.com

ممکنه شما هم یه سر به سایت بزنید و ببینید سرعتش به نظر شما چطوره؟

و اگه کمه چه راهکارهایی برای افزایش سرعت پیشنهاد میکنید ؟

از قالب GoodNews وردپرس استفاده میکنم ( به اسم اورجینال خریدمش )

پلاگین های W3 Total cache و Gzip رو هم برای افزایش سرعت استفاده میکنم ولی با این حال به نظرم خیلی سرعت لود سایت کمه .

پیشاپیس ممنون بابت راهنماییتون

سلام من با مبلغ 15000 تومان تضمینی سرعت سایت شما را افزایش می دهم 09030852600

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط salar torabi
      با سلام
      دوستان بنده برای بررسی سرعت سایت ، با ابزارهای مختلف gtmetrix و pingdom که بررسی می کنم ، زمان لود کامل سایتم رو چیزی بین 5 ثانیه تا 8 ثانیه نشان می دهند . ولی تجربه عملی خودم نشون می ده که این زمان خیلی بیشتره و مثلا چیزی حدود 20 ثانیه طول میکشه!
      کسی میدونه دلیلش چیه؟
      مثلاً مشکل از سمت هاستینگه یا مثلا سرعت نت من خوب نیست - البته بعید می دونم-
      ؟
    • توسط edmanc
      سلام ؛ من از یک قالب آماده برای وب سایتی استفاده کرده ام.
      در سرعت صفحات این سایت با مشکل مواجه شدم
      از افزونه های زیادی از جمله راکت و ... استفاده کردم و فایده ای نداشت
      اما در نهایت متوجه شدم که مشکل از بهینه سازی تصاویر و شلوغ بودن صفحات نیست
      به طوری که 1 صفحه خالی بدون محتوا ایجاد کردم و دیدم حدودا 100 ریکوئست ارسال می شود و حدودا 2 مگابایت حجم دارد (صفحه خالی)
      نهایتا به این نتیجه رسیدم که ( درست یا غلط بودنش رو نمیدونم ) ، مشکل از فایل هایی است که در هدر اینکلود شده و ممکن است در صفحاتی که به آنها نیازی ندارم هم این فایل ها لود شود ، مثلا من در صفحه اصلی شاید به بسیاری از این فایل ها نیازی نداشته باشم ، ولی این فایل ها در حال بارگزاری است . ولی اینکه کدوم فایل ها  ضروریه ، کدوم ضروری نیست و هرکدام برای چه بخشیه رو متوجه نمیشم و حل این مشکل رو برام سخت تر کرده
      حالا برای رفع این مشکل به راهکاری احتیاج دارم ، که با استفاده از توضیحاتی دقیق و کاربردی و علمی ، با راهنمایی شما بتونم خودم این مشکل رو به طور کامل حل کنم و هزینه ای هم اگر داره پرداخت می کنم. 
      این هم لینک صفحه خالی ایه که توی سایت درست کردم : https://goo.gl/a12Jjq
    • توسط foojiteam
      سلام دوستان خسته نباشید
      سایت من یکدفعه دچار افت سرعت شد  پیشخوان وردپرس خیلی سخت باز میشه قالب ها رو عوض کردم بازم سرعت کنده افزونه ها رو غیر فعال کردم باز سرعت کمه
      به پشتیبانی هاست میگم میگه هاست مشکلی نداره مشکل از افزونه ها و وردپرسه (من وردپرس رو از اول نصب کردم همه افزونه ها رو پاک کردم و فقط چندتا افزونه که لازمه مثله فرم تماس 7 ، کپچا، ووکامرس و ویرتیشگر کلاسیک رو فعال کردم)
      کمک کنید ممنون
      آدرس سایت https://fooji.ir
    • توسط mehdinjm
      سلام. ما یه سایت داریم به نام darooname.com این سایت رو واسه افزایش سرعتش هر کاری کردیم. سرور خوب تو همین ایران گرفتم. قبلش از کلودفلر استفاده کردم. یه مدت ssl رو پاک کردم. اما مشکلم حل نشد. البته سرعت خوبه. یعنی تو gtmetrix و واکاو تست سرعت عالیه ولی مشکل اینجاست که اولش که آدرس رو وارد میکنی یا روی یه لینک تو سایت کلیک میکنی کلی طول میکشه که دامنه رو تشخیص بده. وقتی تشخیص داد دیگه خوب بالا میاره. کوکی ها هم فعاله. ولی به نظرتون دلیل این که یه سایتی مثل 90tv یا دیجی کالا انقدر زود آدرس دامنه رو تشخیص میده چیه. اگه میشه سایتم رو یه چک بکنید. ممنون میشم.
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، امروز دیجی کالا رو توی وب سایت gtmetrix بررسی کردم نتیجه رو توی تصویر میبینید. چطور با وجود این مشکلات بازهم سرعت لود سایت بالاست و از نظر سئو هم رتبه خیلی خوبی داره؟
      لطفا اساتید و کارشناسان نظر کارشناسی شون رو بفرمایند.
      با تشکر و درود