mohamad javad 1 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلامدوستان در صفحه ای که مطلب منتشر شده رو مشاهده میکنیم یک ستونی در سمت چپ وجود داره که من محتویات اون قسمت رو حذف کردم اما خود مطلب به صورت تمام عرض دیده نمیشه.چیکار کنم که مطالب منتشر شده تمام صفحه رو پوشش بدن؟ منظورم قسمتیه که با کادر قرمز رنگ مشخص شده. لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلام ، البتّه به همین راحتی نیست که با یه حذف تمام صفحه بشه ، اون قسمتی که کوچیک تر هست به احتمال زیاد یه width مشخّص بهش داده شده ، اون رو زیاد یا 100% کنیداگر درست کار نکرد آدرس آنلاین بدید تا راهنمایی بیشتری بکنیم. 1 لینک به ارسال
mohamad javad 1 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 نه ربطی به اون میزان width نداره css رو چک کردم مقداردهی نشده.ببین من میخوام sidebar نداشته باشم همین لینک به ارسال
alisafari 12 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 با سلام ، لطفا کدهاتون رو قرار بدید ببینیم چی به چیه ؟ لینک به ارسال
hidanesh 0 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 با سلام ، لطفا کدهاتون رو قرار بدید ببینیم چی به چیه ؟اره قرار بدین منم نیاز دارم این سایتم یه نگا بکنید شاید به دردتون بخره های دانش لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلام ، البتّه به همین راحتی نیست که با یه حذف تمام صفحه بشه ، اون قسمتی که کوچیک تر هست به احتمال زیاد یه width مشخّص بهش داده شده ، اون رو زیاد یا 100% کنیداگر درست کار نکرد آدرس آنلاین بدید تا راهنمایی بیشتری بکنیم.با سلام ، لطفا کدهاتون رو قرار بدید ببینیم چی به چیه ؟دارن روی لوکال کار می کنن این هم آدرس قالبشون: https://wordpress.org/themes/discovery لینک به ارسال
سافت سرا 291 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 علاوه بر حذف آیتمهای سایدبار، باید مقدار زیر رو هم روی 100% بگذارید..theme-wrap .theme-info لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری