mosa5445 15 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 با سلام چند وقت پیش یک تاپیک ادم که چه زبانی رو شروع کنم دوستان پاسخ ها مفید خوبی دادند در نهایت تحقیق و مطالعات بنده به این نتیجه رسیدم که جاوا رو یاد بگیریم دوستان بعضی چیز های جاوا برای من واقعا غیر قابل فهمه این اموزش هایی که در سایت های مختلف هست میدن مثلا طرف میخواهد یاد بده که کاربر با کلیک بر روی یک دکمه رنگ پشت زمینه صفحه رو انتخاب کنه دو ساعت کد می نویسه تا این کار انجام بشهمیگه مثلا باید کانستراکتور بسازی خوب برای چی ؟دوستان اگر میشه بگین چی کار کنم بفهمم دوستانی که همسن من هستن و برنامه نویسی اد دارن میشه بگن چی کار کنم دارم نا امید میشم چون واقعا درکش برام سخته و با حفظ کردن کد هم نمیشه کاری رو پیش بردنیاز شدید به کمکتون دارم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 پیشنهاد نمی کنم با جاوا برید جلو!!اون تاپیک قبلیتون رو کامل خونده بودم ولی فرصت نشد جوابی ارسال کنمبهتره زبانی آسونتر برای شروع انتخاب کنید و هم اینکه همراهش قواعد و اصول برنامه نویسی رو هم یاد بگیرید.قواعد برای همه زبان ها یکی هست و دونستن برنامه نویسی به زبان ربطی نداره.موفق باشید 1 لینک به ارسال
Rohani 389 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 به نظر بنده در این مرحله باید برین سراغ php 2 لینک به ارسال
فرحان 997 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلام. آموزش از وب که میخونید دنبال آموزش هایی باشید که یک زبان رو کامل و دنباله دار درس میده نه تیکه تیکه . بعد از اینکه یه زبان رو کامل یاد گرفتید قواعدشو این سری برید دنبال مثال های آماده . مثلا چطوری به پایگاه داده وصل بشیم و پردازش استرینگ ها و غیره . بعد از این برید دنبال این که چطوری کد بنویسید که دوباره نویسی نکنید. این قسمت آخر مهم ترین قسمتشه. بعد از اون برید دنبال اینکه چطوری کدهاتون رو تمیز بنویسید طوری که سری بعدی با نگاه به کد یا کامنت ها بتونید سریع متوجه بشید کارش چیه.وقتی توی شروع کار شما نه زبان رو می شناسید و نه اصول برنامه نویسی رو کامل درک کردی معلومه گیر میکنی. شما اولین کسی نیستید که اول متوجه نمیشد آخریشم نیستید!!! نا امید هم نشو )بعد به عنوان زبان شروع کار به نظر من بهتره اول توی اینترنت کمی سرچ کنی و بورلند c++ آشنا بشی بعدش بری سراغ جاوا یا اینکه اگر تنبلیت میشه با c++ کار کنی همونطور که دوستان گفتن بری سراغ php بهتره. دلیل اینکه میگم بری c++ کار کنی واسه اینه که زبان قانون مندی هست و دقیقا توی ذهنت جا میوفته متغییر که داری درس میکنی چی هست و کجا درس میشه و کجاها بهش دسرسی هست و استرینگ چیه و چطوری ذخیره میشه و غیرهموفق باشید. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری