mahdi120012 11 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلام من تو یکی از این سایتهایی که کد پاپاپ میدن برای کسب درامد از طریق کلیک روی سایت و .... عضو شدم حالا کدی دریافت کردم گذاشتم توی قسمت head پوسته وردپرسممیخواستم بدونم این کد رو کجای پوستم قرار بدم بهتره ؟ تا هرکی روی سایتم کلیک کرد اون پاپاپ براش باز بشه ؟ یک سوال دیگه هم هست اینه که چیکار کنم تا کاربر مجبور بشه تا روی سایتم کلیک کنه تا پنجره پاپاپ براش باز بشه ؟ چون خیلی از کاربرا بدون کلیک روی سایت سایتو میبندنلطفا راهنمایی کنینممنون لینک به ارسال
s4d3ghi 246 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 بزاريد قبل از تابع </head> 1 لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 شما یا می تونی یه متن یا تصویر جذاب بزاری که کاربر جذب شه و کلیک کنه یا بدون کلیک پاپ آپ رو لود کنید لینک به ارسال
mahdi120012 11 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 چجوری بدون کلیک پاپ اپ رو لود کنم ؟ کد خاصی داره ؟ کسی میدونه بگه کارم فوریه لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 http://www.htmlcodetutorial.com/linking/linking_famsupp_88.html 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری