piman 4 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) سلاموقتی افزونه wp-parsidate فعال است، چطور میتونم تاریخ رو به میلادی چاپ کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.باتشکرپ.ن: خودم پیدا کردم.با عرض پوزش ویرایش شده خرداد 94 توسط piman 1 لینک به ارسال
sina1808 2 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) سلاملطفا راهش رو بیان کنیددقیقا به جای این کد چی باید بنویسیم که تاریخ انگلیسی چاپ کنه ؟get_the_time( 'c' ) ویرایش شده مرداد 94 توسط sina1808 لینک به ارسال
Mazandaranweb 30 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 از تابع تبدیل شمسی به قمری که در افزونه هست استفاده کنید.کد زیر را توجه کنید :$irtime = get_the_time('U', $post->ID);$miladitime = date("Y-m-d",$irtime); لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 از تابع تبدیل شمسی به قمری که در افزونه هست استفاده کنید.کد زیر را توجه کنید :$irtime = get_the_time('U', $post->ID);$miladitime = date("Y-m-d",$irtime);دوست عزیز ما اصلاً تاریخ قمری توی افزونه قرار ندادیم، شما تاریخ قمری از کجا اوردید؟ 2 لینک به ارسال
Mazandaranweb 30 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) دوست عزیز این کد را در حلقه ی Wp_query استفاده میکنیمابتدا توسط تابع Get_the_time با ورودی $post->ID تاریخ Timestamp پست مربوطه را گرفتهسپس در تابع Date در فرمت دلخواه نمایش میدهیم. ویرایش شده مهر 94 توسط 1taweb لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری