saeedsaeed 19 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سلام من اگه بخوام واسه سایتم دامنه دیگه ای بخرم ......بازدیدشان چه جور میشه یکی حساب میشه یا هر کدوم بازدید خودش رو داره لینک به ارسال
Farhad 276 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 بازديد سايت ميره توي ديتابيس ! ربطي نداره با كدوم سايت رو باز كنه ، ديتابيس ي بازديد حساب ميكنه 3 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 من از لحاظ رتبه بندی و پیج رنک و... رو میگم هر کدوم بازدید خودشو داره یا همش یکی هست لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 به نظر من اینکارو نکنید بهترهچون اگر یک سایتی با 2 دامنه و مطالب یکسان باشه گوگل به عنوان کپی میشناسه و امتیاز منفی دارهبهترین راه پارک کردنه 1 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 میشه بیشتر توضیح بدید لینک به ارسال
Farhad 276 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 ببينيد ، گوگل سيستمش رو طوري تنظيم كرده كه اگر يك مطلب ( كاملا يك سان) با 2 دامنه ثبت بشه اون سايت رو ي جورايي بلاك ميكنه و به قول دوستمون امتياز منفي در نظر ميگيره اين براي سايتتون اصلا خوب نيست ! شما شايد بيايد ي مطلب رو خودتون بنويسيد ولي گوگل يكمي خل ميشه اينجا! و شايد اصلا لينك اون مطلب رو ايندكس نكنه ! يك تغييراتي دادن كه اگه بتونم لينك ، ليست تغييرات رو براتون گير بيارم خصوصي ميزنم كه بخونين 2 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 خوب سایت هایی مثل اسان دانلود و... چیکار کردن که همه دامنه هارو دارن لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 اونا پارک کردن یعنی همون راهی که گفتمو اگر دقت کنید همه لینک ها فقط با یک دامنه هستن یعنی دامنه اصلیش com. 3 لینک به ارسال
Farhad 276 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 كاملا فرمايش كسري جان درستهشما با دامنه asandownload.ir بريد توي سايت! !!!!@! ميبينيد تمام لينك ها asandownload.com هست نه .آي ار 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری