rasool77 2 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 با سلامچطور میشه این بخش های علامت گذاری شده در تصویر رو حذف یا درست کرد به طوری که ایکون ها نمایش داده بشن؟(این تصویری از زیر یکی از پست های ارسالیه)با تشکر لینک به ارسال
مجیدپران 1 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 با سلامچطور میشه این بخش های علامت گذاری شده در تصویر رو حذف یا درست کرد به طوری که ایکون ها نمایش داده بشن؟(این تصویری از زیر یکی از پست های ارسالیه)با تشکر با سلام بیشتر این آیکون ها مربوط میشه به کتابخانه Font Awesome Icons وقتی ما به صورت دستی فایل rtl رو میسازیم و font-face میدیم باید دقت کنیم که قسمتهایی که شامل این ایکون هست رو به فونت فارسی تغییر ندیم 1 لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5,415 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلاماول فایل css کد زیر رو بزار:i { display:none!important; } 1 لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 ادرس صفحه ای که این مشکل رو داره بدید 1 لینک به ارسال
rasool77 2 ارسال شده در خرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 با سلامبیشتر این آیکون ها مربوط میشه به کتابخانه Font Awesome Icons وقتی ما به صورت دستی فایل rtl رو میسازیم و font-face میدیم باید دقت کنیم که قسمتهایی که شامل این ایکون هست رو به فونت فارسی تغییر ندیماین فایل ویرایش شده style : کجا رو باید عوض کنم؟http://s6.picofile.com/file/8193846184/style.txt.htmlسلاماول فایل css کد زیر رو بزار:i { display:none!important; }متاسفانه مشکلم حل نشدادرس صفحه ای که این مشکل رو داره بدیدتو امضام هست لینک به ارسال
سافت سرا 291 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلام. در فایل style و در خط 574، 567 و 1035 مقدار content را حذف یا خالی کنید. 1 لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 برای حذف فایل http://hardkonkour.ir/wp-content/themes/jolene/style.cssرو ویرایش کنید و تمامی دستوراتی که توی بخش انتخابیشون :beforeدارن رو حذف کنیداگه میخواهید درست بشه تمامی دستورانی که :beforeدارند رو فونت FontAwesome قرار بدید 1 لینک به ارسال
rasool77 2 ارسال شده در خرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 با تشکر از دوستان عزیز این مشکل برطرف شد اما وقتی روی کامنت ها کلیک میکنی همچنان مثل قبله:اون قسمت نارنجی بر درست کردن این (نه حذف کردن) چیکار باید بکنمهمچنین این قسمت خاکستری رنگ ،مشکل از افزونه اضافه شده است که کلمه ((ارسال)) روش نوشته نشده یا از جای دیگه؟با تشکر لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 این کد رو به آخر فایل style.css اضاف کنید*:before { font: normal normal normal 14px/1 FontAwesome;} 1 لینک به ارسال
rasool77 2 ارسال شده در خرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 در در 6/16/2015 at 00:36، bestdata گفته است : این کد رو به آخر فایل style.css اضاف کنید *:before { font: normal normal normal 14px/1 FontAwesome; } متشکرم مشکلم بر طرف شد با تشکر از دوستان عزیز بابت راهنمایی های قبلی . اخرین بخش قالب که این مشکل را دارد بخش navigation menu (منو پایین عکس اصلی سایت)هستش : برای رفع این مشکل چیکار باید بکنم؟ دوستان این مشکل حل شدنی بود یا نه؟ اون ایکونا رو میشه حذف یا درست کرد ؟ 1 لینک به ارسال
mazraee 1 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در در ۱۳۹۴/۳/۲۶ در 00:36، bestdata گفته است : این کد رو به آخر فایل style.css اضاف کنید *:before { font: normal normal normal 14px/1 FontAwesome; } من این کار رو انجام دادم؛ اما مشکل حل نشد. لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در 3 ساعت قبل، mazraee گفته است : من این کار رو انجام دادم؛ اما مشکل حل نشد. آدرس صفجه ای که مشکل داره رو قرار بدید لینک به ارسال
mazraee 1 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در در ۱۴۰۰/۵/۹ در 16:14، asadiy4n گفته است : آدرس صفجه ای که مشکل داره رو قرار بدید ممنون از پیگیری شما. علت مشکل من افزونۀ W3 Total Cache بود. غیرفعالش که کردم، آیکنها نمایش داده شد. لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 خواهش میکنم احتمالا مشکلتون فقط کش بوده و نیازی به غیر فعال کردنش نیست احتمالا با پاک کردن کش درست بشه 1 لینک به ارسال
Koshaani 0 ارسال شده در 3 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 3 مرداد (ویرایش شده) عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز بنده هم مشکل نمایش مربعات کوچیک بجای آیکن های سایتم رو دارم و ممنون میشم اگه در این قسمت همکاری کنید! https://megaminer.net/ این آدرس سایت مونه سپاس ویرایش شده 3 مرداد توسط Koshaani لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در 3 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 3 مرداد سلام @Koshaani قالبتون تجاریه هرگونه بحث و گفتگو در مورد محصولات تجاری و نال شده در انجمن ممنوع بوده، پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده