miladerahmani

مشکل در لود شدن سایت وردپرسی

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

چند وقتی هستش که سایت بطور کامل لود نمیشه، بررسی کردم دیدم در حین لود شدن با یوتیوب هم ارتباط برقرار میکنه که به دلیل فیلتر بودن یوتیوب عمل لود سایت تکمیل نمیشه.

از داخل سایت هم افزونه هایی که پوشه یوتیوب داشتند رو حذف کردم ولی مشکل پابرجاست/خواهش میکنم راهنمایی کنید که از کجا باید url رو چک کنم و دسترسی یوتیوب رو حذف کنم.

باتشکر

محتویات لینک مرتبط با این مشکل

http://gtmetrix.com/reports/giloff.ir/vMd9ekJI/pagespeed/iframe_api_2fa466acbbe800931d451ee638617dea.js


if(!window['YT']){var YT={loading:0,loaded:0};}if(!window['YTConfig']){var YTConfig={'host':'http://www.youtube.com'};}if(!YT.loading){YT.loading=1;(function(){var l=[];YT.ready=function(f){if(YT.loaded){f();}else{l.push(f);}};window.onYTReady=function(){YT.loaded=1;for(var i=0;i<l.length;i++){try{l[i]();}catch(e){}}};YT.setConfig=function(c){for(var k in c){if(c.hasOwnProperty(k)){YTConfig[k]=c[k];}}};var a=document.createElement('script');a.type='text/javascript';a.id='www-widgetapi-script';a.src='https:'+'//s.ytimg.com/yts/jsbin/www-widgetapi-vflEEKrDp/www-widgetapi.js';a.async=true;var b=document.getElementsByTagName('script')[0];b.parentNode.insertBefore(a,;})();}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام کش سرور رو خالی کنید تا کد های جدید رو به نمایش بگذاره

در ضمن ادرس سایتتون هم بدید تا سایر مشکلات رو پیدا کنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

چند وقتی هستش که سایت بطور کامل لود نمیشه، بررسی کردم دیدم در حین لود شدن با یوتیوب هم ارتباط برقرار میکنه که به دلیل فیلتر بودن یوتیوب عمل لود سایت تکمیل نمیشه.

از داخل سایت هم افزونه هایی که پوشه یوتیوب داشتند رو حذف کردم ولی مشکل پابرجاست/خواهش میکنم راهنمایی کنید که از کجا باید url رو چک کنم و دسترسی یوتیوب رو حذف کنم.

باتشکر

محتویات لینک مرتبط با این مشکل

http://gtmetrix.com/...1ee638617dea.js


if(!window['YT']){var YT={loading:0,loaded:0};}if(!window['YTConfig']){var YTConfig={'host':'http://www.youtube.com'};}if(!YT.loading){YT.loading=1;(function(){var l=[];YT.ready=function(f){if(YT.loaded){f();}else{l.push(f);}};window.onYTReady=function(){YT.loaded=1;for(var i=0;i<l.length;i++){try{l[i]();}catch(e){}}};YT.setConfig=function(c){for(var k in c){if(c.hasOwnProperty(k)){YTConfig[k]=c[k];}}};var a=document.createElement('script');a.type='text/javascript';a.id='www-widgetapi-script';a.src='https:'+'//s.ytimg.com/yts/jsbin/www-widgetapi-vflEEKrDp/www-widgetapi.js';a.async=true;var b=document.getElementsByTagName('script')[0];b.parentNode.insertBefore(a,;})();}

دی ان اس هاتون رو چک کنید مشکل دارند :

http://intodns.com/giloff.ir

در واقع به نظر میاد از شرکتی که هاست خریداری کردید ریسلر هستند ، هاست که ایجاد کردند با دی ان اس های سرور ایجاد شدند .

از پنل WHM در قسمت Edit Dns Zone میتوان آن را حل کرد .

موفق باشید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام کش سرور رو خالی کنید تا کد های جدید رو به نمایش بگذاره

در ضمن ادرس سایتتون هم بدید تا سایر مشکلات رو پیدا کنیم

با سلام

http://giloff.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کش هم خالی شد ولی بازهم url یوتیوب فراخوانی میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما مشکلات زیر رو داره

این سه تا لینک پیدا نمیشن

http://giloff.ir/wp-content/plugins/persian-fonts/fonts/yekan1/BKoodakBold.ttf

http://giloff.ir/wp-content/plugins/persian-fonts/fonts/yekan1/BKoodakBold.woff

و

https://www.youtube.com/iframe_api

دوتا اول رو برطرف کنید

اما اخری که مشکل اصلیتونه بخاطر اسکرول پارالکس هست هست

http://giloff.ir/wp-content/plugins/parallax-backgrounds-for-vc-3.4.1/js/min/script-min.js?ver=3.4.1

توی این فایل خط 280 کد


tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api";

وجود دارد ...

امیدوارم که این بررسی کمکتون کرده باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما مشکلات زیر رو داره

این سه تا لینک پیدا نمیشن

http://giloff.ir/wp-...BKoodakBold.ttf

http://giloff.ir/wp-...KoodakBold.woff

و

https://www.youtube.com/iframe_api

دوتا اول رو برطرف کنید

اما اخری که مشکل اصلیتونه بخاطر اسکرول پارالکس هست هست

http://giloff.ir/wp-...in.js?ver=3.4.1

توی این فایل خط 280 کد


tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api";

وجود دارد ...

امیدوارم که این بررسی کمکتون کرده باشه

عذرخواهی میکنم / اسکرول پارالکس چیه و برای ویرایش باید کدوم فایل قالب رو ویرایش کنم؟ آیا این کد آخری باید حذف بشه از داخل فایل؟

باتشکر از پاسخگویی شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه لینکی که دادم رو بررسی میکردید میفهمیدید که شما یه افزونه دارید به نام parallax-backgrounds کارش اینه که وقتی کاربر سایت رو بالا پایین میکنه عکسی فیلمی چیزی پشت زمینه نشون بده ...

شما این افزونه رو غیر فعال کنید کش سرور رو پاک کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما مشکلات زیر رو داره

این سه تا لینک پیدا نمیشن

http://giloff.ir/wp-...BKoodakBold.ttf

http://giloff.ir/wp-...KoodakBold.woff

و

https://www.youtube.com/iframe_api

دوتا اول رو برطرف کنید

اما اخری که مشکل اصلیتونه بخاطر اسکرول پارالکس هست هست

http://giloff.ir/wp-...in.js?ver=3.4.1

توی این فایل خط 280 کد


tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api";

وجود دارد ...

امیدوارم که این بررسی کمکتون کرده باشه

بنده این خط رو از فایل پلاگین حذف کردم و حتی کل پلاین رو از هاست حذف کردم و لی متاسفانه بازهم فراخوانی میشه

واقعا متشکر از راهنمایی هاتون

بسیار متشکر

بعداز حذف پلاگین کش رو مجددا پاک کردم و درست شد

واقعا سپاسگذارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه این افزونه رو لازم دارید باید فایلش رو ویرایش کنید اما اگر لازمش ندارید همینطور غیر فعالش کنید

خواهش میکنم

خوشحالم که مشکلتون حل شد

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط omiiid82
      سلام وقت بخیر. یک وبلاگ دارم ک انرا به دامنه متصل کردم و میخوام در ان اقدام به فروش محصولات دانلودی کنم. خواهشی داشتم راهنمایی کنید ک کاربر پس از پرداخت وجه بعنوان مثال مبلغ محصول160هزارتومان هست ک مشتری بعد از پرداخت بعد لینک دانلود فایل براش نمایش داده بشه.؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ممنونم  
    • توسط Arashz1
      سایت ارتباط اولیه رو خیلی کند انجام میده و واقعا همه کار کردم اما مشکل برطرف نشده اگر می تونید راهنمای کنید ممنون قالب سایت اوادا پرو شاپ  بوده و مشکل از همین قالب است اما هر کاری می کنم مشکل همچنان پا بر جاست .
      cdn و dns هم از اروان ابر گرفتم اما باز مشکل پا بر جا
      domin: Noavarco.com
       
    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام