Mohammad B2F 18 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلامدوستان یک مشکل اساسی که در طراحی ریسپانسیو پیدا کردم اینه که سایز های مورد تایید گوگل و یا همون سایز های رایج رو ندارم.اگر کسی سایز های مورد تایید گوگل و یا سایز های استانداردی رو داره اینجا بذاره.تشکر. لینک به ارسال
عبدالماجد 3203 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 میتونید سایزهایی که توی بوت استرپ استفاده شده رو استفاده کنید :https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.4/css/bootstrap.css 1 لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 اگر منظورتون اینه که سایزی رو ریسپانسیو کنید که توی گوگل وبمستر تولز ارور ثبت نشه باید بگم ربات موبایل گوگل یک آیفون 4 هست اگه برای سایز 320 در 480 ریسپانسیو کنید دیگه اروری نشون نمیده (شاید توی آپدیت های بعدی رزلوشن های بعدی هم اضاف بشه ولی فعلا همین رزلوشن هست)پس برای پهنای 320 ریسپانسیو کنید و نتیجه رو با این ابزار ارزیابی کنید https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/اگه 100/100 تجربه کاربری ضد بعد از مدتی توی گوگل وبمستر تولز ارورها کم میشن موفق باشید 1 لینک به ارسال
Mohammad B2F 18 ارسال شده در خرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 در این مسئله شما استاندارد اندازه ندارید شما با وسایلی که از سیستم شما استفاده می کنند طرف هستید، برای مثال مانیتورها،تلویزیون ها،پرینترها و پروجکشن ها ؛ حال شما باید به دنبال سایز های رایج این صفحات در بین مخاطبان خود باشید برای مثال در کاربران ایران بیشترین سایز مانیتور 768*1024 ، 768*1366 میباشد که شما می توانید برای این سایز های را با محدودیت های مدیا در CSS3 مقادیر مورد نیاز ایجاد نمایید.برای مثال :@media screen and (min-width:600px) and (max-width: 1024px){p { font-family: verdana, sans-serif; font-size: 17px;}}اگر منظورتون اینه که سایزی رو ریسپانسیو کنید که توی گوگل وبمستر تولز ارور ثبت نشهباید بگم ربات موبایل گوگل یک آیفون 4 هست اگه برای سایز 320 در 480 ریسپانسیو کنید دیگه اروری نشون نمیده (شاید توی آپدیت های بعدی رزلوشن های بعدی هم اضاف بشه ولی فعلا همین رزلوشن هست)پس برای پهنای 320 ریسپانسیو کنید و نتیجه رو با این ابزار ارزیابی کنیدhttps://developers.g...speed/insights/اگه 100/100 تجربه کاربری ضد بعد از مدتی توی گوگل وبمستر تولز ارورها کم میشنموفق باشیدمنظورم دقیقا این بود که سایز های رایج چنده ؟سایز های رایج رو میخوام.... تبلت ، مینی تبلت ، و .... .الان سایت بنده ریسانسیو شده .... فقط میخوام اطمینان پیدا کنم که از نظر مدیا اسکیرین مشکلی نداره و همه سایز هارو پشیبانی میکنه ....من تا الان بر مبنای هر کدوم از این سایز ها کلاس هارو جداگانه تنظیم کردم.1200979900768600480320غیر از اینا باز هم سایزی هست ؟ لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 شما سعی کنید طوری طراحی کنید که با اکثر (در حالت ایده آل با همه دستگاه ها) سازگار بشه ... از دستگاه های محبوب شروع کنید بعضی اوقات همین تعداد کافیه بعضی اوقات کافی نیست ... بستگی به موضوع و آمار بازدید و نوع دستگاه های بازدید کنندگان سایتتون داره 1 لینک به ارسال
Mohammad B2F 18 ارسال شده در خرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 اگر منظورتون اینه که سایزی رو ریسپانسیو کنید که توی گوگل وبمستر تولز ارور ثبت نشهباید بگم ربات موبایل گوگل یک آیفون 4 هست اگه برای سایز 320 در 480 ریسپانسیو کنید دیگه اروری نشون نمیده (شاید توی آپدیت های بعدی رزلوشن های بعدی هم اضاف بشه ولی فعلا همین رزلوشن هست)پس برای پهنای 320 ریسپانسیو کنید و نتیجه رو با این ابزار ارزیابی کنیدhttps://developers.g...speed/insights/اگه 100/100 تجربه کاربری ضد بعد از مدتی توی گوگل وبمستر تولز ارورها کم میشنموفق باشیدببخشید...اگه 100/100 تجربه کاربری ضد بعد از مدتی توی گوگل وبمستر تولز ارورها کم میشنبرای من دکستاپ رو زده 72 و موبایل رو 67این معنیش چیه ؟خوبه ؟ بده ؟+320 سایت رو طراحی نکردم و داخل نمایش گرش خراب اجرا شده بود. لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 بخش User Experience مربط به ریسپانسیو هست این بخش هایی که شما گفتید مربوط به سرعت سایت هست لینک به ارسال
djmostafa 61 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 درودشما وقتی در مرورگر فایرفاکس دکمه ترکیبی ctrl + shift + m را بزنید چند سایز اصلی براتون نمایش داده میشه 1 لینک به ارسال
Rohani 389 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 /* Large desktop */@media (min-width: 1200px) {}/* Portrait tablet to landscape and desktop */@media (min-width: 768px) and (max-width: 979px) {}/* Landscape phone to portrait tablet */@media (max-width: 767px) {}/* Landscape phones and down */@media (max-width: 480px) {} 1 لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 روش من به این صورت هست و همیشه هم جواب میگیرم .شما اول افزودنی موزیلا فایرفاکس (addons) برای اندازه گرفتن پیکسل نصب کنید . منظورم ادانز MeasureIt در موزیلا هست .حالا صفحه مرورگر اینترنتتون رو با موس بکشید و کوچک و کوچک تر کنید . هر موقع که سایت دارای بهم ریختگی و مشکل شد از طریق ادانز بالا پیکسل عرض کل صفحه رو اندازه بگیرید . یه چند پیکسل هم اضافه تر بگیرید بد نیست . 2 لینک به ارسال
Mohammad B2F 18 ارسال شده در خرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 درودشما وقتی در مرورگر فایرفاکس دکمه ترکیبی ctrl + shift + m را بزنید چند سایز اصلی براتون نمایش داده میشهممنون. از سایز های این قسمت یادم نبود.800 هم از این قسمت به لیست بنده اضافه شد ممنون.روش من به این صورت هست و همیشه هم جواب میگیرم .شما اول افزودنی موزیلا فایرفاکس (addons) برای اندازه گرفتن پیکسل نصب کنید . منظورم ادانز MeasureIt در موزیلا هست .حالا صفحه مرورگر اینترنتتون رو با موس بکشید و کوچک و کوچک تر کنید . هر موقع که سایت دارای بهم ریختگی و مشکل شد از طریق ادانز بالا پیکسل عرض کل صفحه رو اندازه بگیرید . یه چند پیکسل هم اضافه تر بگیرید بد نیست .از این روش استفاده کردم.اما چون سایت بنده یکم با بقیه سایت ها فرق داره این روش خیلی وقت میبرد و خیلی تعداد مدیا هارو زیاد میکرد در نتیجه سایت دیر بالا میومد....دقیقا یک بار وقتمو گذاشتم و اینجوری اوکی کردم اما از نظر درستی این صحیح نیست و گوگل قبولش نداره.... 1 لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 ممنون. از سایز های این قسمت یادم نبود.800 هم از این قسمت به لیست بنده اضافه شد ممنون.از این روش استفاده کردم.اما چون سایت بنده یکم با بقیه سایت ها فرق داره این روش خیلی وقت میبرد و خیلی تعداد مدیا هارو زیاد میکرد در نتیجه سایت دیر بالا میومد....دقیقا یک بار وقتمو گذاشتم و اینجوری اوکی کردم اما از نظر درستی این صحیح نیست و گوگل قبولش نداره....اینکه گوگل قبول نمیکنه ربطی به درست نبودن این روش نداره . برای اندازه ها تو دستگاه های مختلف نمیشه یه نسخه کلی پیچید ولی خب اگه مصر هستید کاری نداره یکی از این قالب های استاندارد رو دانلود کنید و ببینید اون از چه ابعادی استفاده کرده . 1 لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 بنده گفتم ربات گوگل فقط پهنای صفحه 320 رو بررسی میکنه چون رباتش از طریق یه ایفون 4 سایت ها رو خزش میکنه اگه میخواهید سایت رو گوگل قبول کنه بقول خودتون پهنای 320 رو درست کنید لینک به ارسال
محمدرضـا 388 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 بنظرم اگر نسخه کامپیوتر با نسخه موبایل رو کاملا جدا میکردید کارتون راحت تر میشد !که دیگر بخواید برای این همه سایزها تعریف کنید .موفق باشید . لینک به ارسال
baran1363 0 ارسال شده در تیر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 02 سلام من به طور پیش فرض المنتور برای هر سه سایز ریسپانسیو رو انجام دادم اما یه نکته ای هس وقتی مثلا سایت روی مرورگر لب تاب بازه و من صفحه را کوچگتر می کنم بهم ریختگی پیش میاد باید چیکار کنم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری