mehdi... 240 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 با سلاممیخواستم بدونم چطور میشه تو سایت themeforest ثبت نام کرد و قالب ها و کار هامون را به فروش برسونیماز نظر حساب بین المللیش میگمکسی تونستی این کار را انجام بده که تجربشو با ما در میون بزارهمن کار های خوبی دارم برای فروش تو این سایت ولی نمیدونم باید چیکار کنمممنون میشم راهنمایی کنیدبا تشکر 1 نقل قول لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 با سلاممیخواستم بدونم چطور میشه تو سایت themeforest ثبت نام کرد و قالب ها و کار هامون را به فروش برسونیماز نظر حساب بین المللیش میگمکسی تونستی این کار را انجام بده که تجربشو با ما در میون بزارهمن کار های خوبی دارم برای فروش تو این سایت ولی نمیدونم باید چیکار کنمممنون میشم راهنمایی کنیدبا تشکرشما اول باید یه حساب بینالمللی داشته باشی یا پیپال. بعد اون، برای ارسال یه تم، باید از کلی فیلترا و موانع بگذری، البته خوشبختانه هرمرحله که رد کنن، راهنمایی میکنن که باید چیکار کنی تا این مورد رفع شه.شما قالبت، باید از Customizer فول ساپورت کنه، CSS3 و HTML5 باشه، فایل PSD همراهش باشه و functions.php داکیومنتشده داشته باشه و ریسپانسیو باشه.البته موارد دیگه ای هم هست که شما وقتی قالبتون رو ارسال میکنید، بهتون اطلاع میدن.موفق باشید. 1 نقل قول لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در خرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 شما اول باید یه حساب بینالمللی داشته باشی یا پیپال. بعد اون، برای ارسال یه تم، باید از کلی فیلترا و موانع بگذری، البته خوشبختانه هرمرحله که رد کنن، راهنمایی میکنن که باید چیکار کنی تا این مورد رفع شه.شما قالبت، باید از Customizer فول ساپورت کنه، CSS3 و HTML5 باشه، فایل PSD همراهش باشه و functions.php داکیومنتشده داشته باشه و ریسپانسیو باشه.البته موارد دیگه ای هم هست که شما وقتی قالبتون رو ارسال میکنید، بهتون اطلاع میدن.موفق باشید.قالبم فول کاستوم هست و همه موارد را دارهفقط مشکل حساب بینالمللی هست چطور میتونم ایجاد کنم ؟ چطوری پی پال درست کنم و ...کسی این کار را کرده ؟ میتونه راهنمایی کنه ؟ نقل قول لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5416 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلامحساب پی پال رو که راحت از تو سایتش می تونی باز کنی. ولی دلارش رو باید از واسطه ها بخری. اونا به حساب پی پال شما واریز می کنن. نقل قول لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در خرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلامحساب پی پال رو که راحت از تو سایتش می تونی باز کنی. ولی دلارش رو باید از واسطه ها بخری. اونا به حساب پی پال شما واریز می کنن.خوب برای درست کردن حساب پی پال باید یه سری اطلاعات بدی از شماره حساب بین المللی یا ... که اگه کسی هم پرداختی انجام داد بشه اخر ما که تو ایرانیم پول را یه جوری در بیاریممن پرسیدم گفتن برو صرافی ها اونجا میتونی اطلاعات حساب اونا را بدی و از اونا بگیری که اون ها هم فکر کنم یه درصدی را برای خودشون برمیدارن درکل کسی تا حالا انجام داده این کار رامیتونه یه راهنمایی کامل کنه ؟ بگه چطور این کار را کرده ؟ نقل قول لینک به ارسال
abolfazln 33 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 خوب برای درست کردن حساب پی پال باید یه سری اطلاعات بدی از شماره حساب بین المللی یا ... که اگه کسی هم پرداختی انجام داد بشه اخر ما که تو ایرانیم پول را یه جوری در بیاریممن پرسیدم گفتن برو صرافی ها اونجا میتونی اطلاعات حساب اونا را بدی و از اونا بگیری که اون ها هم فکر کنم یه درصدی را برای خودشون برمیدارن درکل کسی تا حالا انجام داده این کار رامیتونه یه راهنمایی کامل کنه ؟ بگه چطور این کار را کرده ؟بعضی سایتای ایرانی هم هستند که میتونند براتون حساب افتتاح کنند و دلارهاتون رو هم بخرند . شما با سرچ میتونید چند تا از این سایت ها رو پیدا کنید نقل قول لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در خرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 بعضی سایتای ایرانی هم هستند که میتونند براتون حساب افتتاح کنند و دلارهاتون رو هم بخرند . شما با سرچ میتونید چند تا از این سایت ها رو پیدا کنیداین بعضی سایت هارا میدونید چه سایت هایی هستند ؟ نقل قول لینک به ارسال
siavashx 2 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 این بعضی سایت هارا میدونید چه سایت هایی هستند ؟Payment24.ir نقل قول لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 ببین تو اول محصولت رو بذار اگه خوب فروش داشتی بعدش یه 250 هزار تومن بده به سایت payment24.ir برات حساب پی پال وری فای شده با آدرس امارات برات ردیف میکنه . یا اگرم نخواستی میتونی حساب همین payment24 رو توی مارکت وارد کنی . اینها پول رو میگیرن بعدش یه درصدی شو بر میدارن و معادل ریالیشو بهت میدن . 1 نقل قول لینک به ارسال
امیر حسین حبیبی 618 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 با سلام و احترام در راستای تکمیل کردن حرف دوستان همه این ها درست ولی ایران تحریمه وقتی متوجه بشند که حساب پیپال شما برای ایرانه هر چقدر هم که توش پول داشته باشی مسدود میکنند همین طور سایت تم فارست وقتی بفهمه که از ایرانی هر چی فروخته باشی بلاک مشه و این فهمیدن از رو آی پی صورت میگیره نقل قول لینک به ارسال
mastercards 1 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 قالبم فول کاستوم هست و همه موارد را دارهفقط مشکل حساب بینالمللی هست چطور میتونم ایجاد کنم ؟ چطوری پی پال درست کنم و ...کسی این کار را کرده ؟ میتونه راهنمایی کنه ؟با سلامدوست عزیز بذار صادقانه برات بگم که کار دست خودت ندیببین الگوریتمهای پی پل به قدری قدرتمندن که با تغییر آی پی و این داستانا به راحتی میفهمه و بلاکت میکنهاستفاده از پی پال برای اقرادی که تو ایران هستن ریسک بزرگی داره . و هر لحظه امکان بلاکش هستحساب بانکی فقط یک آیتم برای verify سازی حساب و در صورتیکه آدرس - کد پستی - تلفن - ایمیل و بخصوص ویزا کارت یا مسترکارت لازمهدر حال حاضر خیلی از شرکتهای ایرانی فروش بین المللی دارن و پول در میآرن که با مبالغش سرت سوت میکشه, تو گوگل استور گرفته و فریلنسر تا پلاگین قالب و حتی خدمات اما چیکار میکنن و بهترین روش چیه ؟ اینه که شما به یکی از افراد خوانوادت که در کشور دیگه ای زندگی میکنه بگی برات به اسم و آدرس خودش حساب پی پل باز کنه . که اغلب میترسن این کارو بکنن که یه وقت دولت بیاد ازشون مالیات بگیره و ....شرکتایی هم که این کارو میکنن تو یه کشوری همین کارو میکنن . به صورت واست یا مستقیم شرکت تاسیس میکنن و حساب بانکی و پی پل و استفاده از ای پی اختصاصی هون کشوری که به پی پال معرفی شده با VPS غیر این روش هر کی بهت هرچی گفت ریسک بزرگی داره . شما در اول کار فروشت پایینه اما وقتی به درآمدای بالا برسی ......بنده که به شما دارم اینو میگم ادمین سایت http://www.Mastercards.ir هستم 1 نقل قول لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) ممنون از بیشتر افرادبه گفته دوستانه عزیز هیچ نو راه خوبی که بتونیم ما تو این بازار کار کنیم نیستولی چرا الان تو پیام های خصوصی بنده بیشتر از 5 نفر پیام دادن که بنده این راه را بلدم و میتونیم با هم کار کنیمبنده مشکلی با کار کردن با بقیه دوستان ندارم و کاملا استقبال کردمولی بنظرتون این که یکی این راه را بلد باشه و به اشتراک نزاره با دیگران یک برد براش محصوب میشه ؟و این که مدیران انجمن نیز هیچ نو پاسخی ندادند کاش یکی یک مقاله مینوشتیا حداقل اگه تو مبحث هایی که تو همایش که جدیدا داره برگزار میشه همین استفاده از بازار های جهانی بودیا بچه های وردپرس فارسی یک تیم تشکیل میدادن و این کار را انجام میدادن و یک درصد به عنوان مالیات از اون فرد میگرفتندو همه تم های خوب ما ایرانی ها روی سایت های جهانی منتشر میشد و هم حمایت از ما میشد هم برند ایرانی وردپرس فارسی بالا میرفتدرکل ممنونانشالله فرهنگ ما هم پیشرفت کنه( کاش برای مقالبه با این بازار های فروش قالب رایگان به مردم و ... که همیشه دقدقشو میکنید یکم به فکر حمایت ما بودید جا سرکوب کردن اون ها )ببخشید سرتون را درد اوردمیکم گله مند بودمبا تشکر ویرایش شده تیر 94 توسط mehdi... نقل قول لینک به ارسال
abolfazln 33 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 این بعضی سایت هارا میدونید چه سایت هایی هستند ؟دوست من ، میخواستم اسمی از این سایت ها نبرده باشم تا تبلیغی نشده باشهSent from my C5303 using Tapatalk نقل قول لینک به ارسال
graphicno 77 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) با سلاممن باهاشون کار کردم تا جایی که بتونم تجربه شخصی خودمو در اختیارتون قرار میدم.پس از عضویت تو سایت envato وارد هر کدوم از سایت های زیر مجموعه که بشید ( فرقی نمیکنه کدوم یکی activeden - themeforest یا ..) برای ارسال کار باید به 10 سوال جواب بدید البته الان نمیدونم تعداد سوالات تغییر کرده یا نه چون من 3 سال پیش عضو شدم.بعد از پاسخ دادن به این سوالات شما میتونید کار مورد نظر خودتون رو ارسال کنید البته لازمه بگم این سوالات کلی نیست یعنی اگر شما در سایت activeden به این سوالات پاسخ دادید اینطور نیست که میتونید در بقیه سایت های این مجموعه کار ارسال کنید پس باید به سوالات مربوط به هر سایت پاسخ بدیدبعد از این کار پیشنهاد میکنم بخش راهنما رو مطالعه کنید :https://help.market.envato.com/hc/en-usاما در مورد ارسال کار باید عرض کنم که اینطور نیست که سر هر مشکلی که کارتون داشت بیان براتون توضیح بدن که فلان بخش مشکل داره درستش کنید البته این حالت در صورتی رخ میده که کار شما رد بشهکه رد شدن کارها هم چند نوع است :اولیش : Rejected است که یعنی کار کلا رد شده تو این حالت هیچ توضیحی در رابطه با مشکل نمیدن.دومیش : Soft Rejected است که در این حالت کار شما به صورت پنهان تایید میشه و قابلیت ویراش برای شما فعال میشه در این حالت مشکل برای شما ذکر میشه تا بتونید اون رو ویرایش کنید.البته اگه هم مشکل رو نگن با کمی صحبت با بخش پشتیبانی راهنماییتون میکنند.اما در مورد سایت themeforest همونطور که در نظر اول همین تاپیک دوستمون گفتند قالب طراحی شده باید خیلی حرفه ای باشه البته حرفه نه در ظاهر بلکه در امکانات و کد نویسیenvato دنبال کار تکراری نیست بلکه دنبال ایده های جدید و نو است پس به راحتی هر کاری رو تایید نمیکنه من تا الان تو سایت themeforest موفق نشدم کاری قرار بدم چندتایی فرستادم اما تایید نشد چون با ظاهر کاری ندارم پس پیشنهاد میکنم در حال حاضر بیخیال قرار دادن کار وردپرس بشید چون به راحتی تایید نمیکنند پیشنهاد من اینه که اول کار رو به صورت HTML ارسال کنید چون درصد تایید شدنش خیلی بیشترهاگر سوالی بود من در خدمتمامیدوارم صحبتام براتون مفید بوده باشهبا احترام ویرایش شده تیر 94 توسط graphicno 2 نقل قول لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 با سلاممن باهاشون کار کردم تا جایی که بتونم تجربه شخصی خودمو در اختیارتون قرار میدم.پس از عضویت تو سایت envato وارد هر کدوم از سایت های زیر مجموعه که بشید ( فرقی نمیکنه کدوم یکی activeden - themeforest یا ..) برای ارسال کار باید به 10 سوال جواب بدید البته الان نمیدونم تعداد سوالات تغییر کرده یا نه چون من 3 سال پیش عضو شدم.بعد از پاسخ دادن به این سوالات شما میتونید کار مورد نظر خودتون رو ارسال کنید البته لازمه بگم این سوالات کلی نیست یعنی اگر شما در سایت activeden به این سوالات پاسخ دادید اینطور نیست که میتونید در بقیه سایت های این مجموعه کار ارسال کنید پس باید به سوالات مربوط به هر سایت پاسخ بدیدبعد از این کار پیشنهاد میکنم بخش راهنما رو مطالعه کنید :https://help.market.envato.com/hc/en-usاما در مورد ارسال کار باید عرض کنم که اینطور نیست که سر هر مشکلی که کارتون داشت بیان براتون توضیح بدن که فلان بخش مشکل داره درستش کنید البته این حالت در صورتی رخ میده که کار شما رد بشهکه رد شدن کارها هم چند نوع است :اولیش : Rejected است که یعنی کار کلا رد شده تو این حالت هیچ توضیحی در رابطه با مشکل نمیدن.دومیش : Soft Rejected است که در این حالت کار شما به صورت پنهان تایید میشه و قابلیت ویراش برای شما فعال میشه در این حالت مشکل برای شما ذکر میشه تا بتونید اون رو ویرایش کنید.البته اگه هم مشکل رو نگن با کمی صحبت با بخش پشتیبانی راهنماییتون میکنند.اما در مورد سایت themeforest همونطور که در نظر اول همین تاپیک دوستمون گفتند قالب طراحی شده باید خیلی حرفه ای باشه البته حرفه نه در ظاهر بلکه در امکانات و کد نویسیenvato دنبال کار تکراری نیست بلکه دنبال ایده های جدید و نو است پس به راحتی هر کاری رو تایید نمیکنه من تا الان تو سایت themeforest موفق نشدم کاری قرار بدم چندتایی فرستادم اما تایید نشد چون با ظاهر کاری ندارم پس پیشنهاد میکنم در حال حاضر بیخیال قرار دادن کار وردپرس بشید چون به راحتی تایید نمیکنند پیشنهاد من اینه که اول کار رو به صورت HTML ارسال کنید چون درصد تایید شدنش خیلی بیشترهاگر سوالی بود من در خدمتمامیدوارم صحبتام براتون مفید بوده باشهبا احترامممنون از توضیحاتتوناین ها بیشتر بخش ارسال و ... بودمشکل اصلی بخش درآمدش هست چطوری پولی که تو این سایت ها در میاریم را به ریال خودمون تبدیل کنیم و بیاد دستمون نقل قول لینک به ارسال
graphicno 77 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 ممنون از توضیحاتتوناین ها بیشتر بخش ارسال و ... بودمشکل اصلی بخش درآمدش هست چطوری پولی که تو این سایت ها در میاریم را به ریال خودمون تبدیل کنیم و بیاد دستموناز این سایت استفاده کنید:https://payment24.irدرخواست بدید تا براتون نقد کنند..بعد از درخواست یک ایمیل بهتون میدن که تو بخش درخواست وجه themeforest اون ایمیل رو وارد میکنید سپس اونا مبلغ رو به حساب paypal ایمیل واریز میکنن بعدش این شرکت پول رو به ریال به حساب شما انتقال میده هیچ درصدی هم نمیگیره 1 نقل قول لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 از این سایت استفاده کنید:https://payment24.irدرخواست بدید تا براتون نقد کنند..بعد از درخواست یک ایمیل بهتون میدن که تو بخش درخواست وجهthemeforest اون ایمیل رو وارد میکنید سپس اونا مبلغ رو به حساب paypal ایمیل واریز میکنن بعدش این شرکت پول رو به ریال به حساب شما انتقال میده هیچ درصدی هم نمیگیرهاحتمالش هست بلوک بشم ؟یا نمیدونم بفهمند ایرانی هستم حساب را ببندند یا ... ؟ نقل قول لینک به ارسال
graphicno 77 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) خیر خود envato که با ایران مشکلی نداره در ضمن مدیر عاملش ی رگش ایرانی است.شرکت payment24 هم که خیلی وقت است که این کار رو انجام میده اگر میخواستن بفهمن تا الان خبری میشد بعد این همه سال.اینکه بعضی دوستان گفتن میفهمن من نمیتونم قبول کنم چون قرار نیست شما کاری با paypal داشته باشید تا بتونن از طریق ip یا هر چیز دیگه تشخیص بدن که ایرانی هستین این کار رو یک شرکت واسطه انجام میده که اگر هم این اتفاق بیوفته مشکل اوناست و اونا در صورت رخ دادن این اتفاق باید پول شما رو بدن ویرایش شده تیر 94 توسط graphicno 1 نقل قول لینک به ارسال
Mehr@ban 122 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلام بر همهمنم اطلاعات زیادی ندارمولی از تجربه بالا و پشت کار زیاد بچه های payment24 باخبرمبنده مشورت با پشتیبانی این سایت رو دارم 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .