رفتن به مطلب

مشکل دو وردپرس در یک دامین

پست های پیشنهاد شده

سلام استادان وردپرس پارسی ، به مشکل جدی برخوردم ، بنده روی دامین اصلی یک وردپرس نصب کردم و مدت هاست فعالیت میکنه و جدیدا رو شاخه mysite.com/shop/ یک وردپرس دیگه با فروشگاه ووکامرس نصب کردم ، حالا مشکل اینجاس که فروشگاه ووکامروس به آدرس /shop برگه ها ، محصولات و نوشته هاش به وردپرس اصلی سایت متصل میشه و ارور پیدا نشد 404 میده ، یعنی بنده یک محصول رو تمام و کمال کامل کرده و ارسال می کنم اما هنگام مشاهده آدرس با وردپرس اصلی دامین آورده و چون آدرس مورد نظر در وردپرس اصلی موجود نمی باشد ارور 404 می دهد ، باید جوری بشه که آدرس های بعد از mysite.com/shop/xxxxxx همگی با وردپرس دوم باز بشند ولی اینطور نیست ، اساتید لطفا کمک کنید نیازه واقعا... با تشکر/...

لینک به ارسال

1. در سایت اول تاکسونامی یا پست تایپ به نام shop اگر دارید باید حذفشون کنید

2. در سایت دوم وارد پیشخوان - تنظیمات - تنظیمات اصلی بشید و چک کنید نشانی سایت درست وارد شده باشه (همراه با زیر پوشه)

3. دسترسی فایل htaccess را بگذارید 666

4. در سایت دوم وارد پیشخوان - تنظیمات - پیوندهای یکتا بشید و ساختار نام نوشته را مجددا ذخیره سازی کنید

5. دسترسی فایل htaccess را مجددا به 444 تغییر بدید

• امتیاز 5
لینک به ارسال

1. در سایت اول تاکسونامی یا پست تایپ به نام shop اگر دارید باید حذفشون کنید

2. در سایت دوم وارد پیشخوان - تنظیمات - تنظیمات اصلی بشید و چک کنید نشانی سایت درست وارد شده باشه (همراه با زیر پوشه)

3. دسترسی فایل htaccess را بگذارید 666

4. در سایت دوم وارد پیشخوان - تنظیمات - پیوندهای یکتا بشید و ساختار نام نوشته را مجددا ذخیره سازی کنید

5. دسترسی فایل htaccess را مجددا به 444 تغییر بدید

استاد فدایی داری :)

لینک به ارسال

استاد فقط یک مشکلی هست هنوز ، آدرس ها فقط با پیوند یکتای پیش فرض درست نمایش داده میشن و در غیر اینصورت مثل حالت اول به وردپرس اصلی منتقل میشن و ارور 404 میدن ، یعنی فقط با این پیوند یکتای پیشفرض نمایش داده میشن : http://www.mysite.com/shop/?product=sample-product ، پیوند یکتایی که داخلش علامت سوال هست ، اگر لازم بود اطلاعات لوگین و هاست رو بدم خیلی ممنون میشم حلش کنید. تشکر/...

لینک به ارسال

هر بار که می خواهید ساختار را تغییر دهید باید مراحل 3 و 4 و 5 را تکرار کنید

توجه کنید در فایل htaccess در پوشه روت و پوشه shop باید باشه و موفع تغییر ساختار سایت دوم دسترسی فایل htaccess داخل پوشه shop را باید تغییر بدید

• امتیاز 1
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...