حجت

دسترسي فايل و فولدرها بايد روي چند باشه

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

همه پوشه‌هاي من روي 755 و فايل‌ها روي 644 هست؛ ولي افزونه‌ي WordPress Database Backup اين پيغام رو ميده:

پوشه پشتیبان گیری قابل نوشتن نیست و ما نمیتوانیم فایل پشتیبان را بسازیم

از طريق پروتکل FTP به پوشه پشتيبان دسترسي مجاز بدهيد

آدرس آپلود عكس‌ها هم، داخل پوشه content است؛ ولي آپلود نميكنه!

مگه دسترسي پوشه‌ي wp-content بايد روي چند باشه؟! اگه ميشه يه توضيح درباره‌ي سطح دسترسي‌ها بديد كه مثلا اگه روي چند باشن چيكار ميشه و روي چند نبايد باشه كه از نظر امنيتي خطرناكه! خيلي ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

همین سطح دسترسی درسته. به پشتیبان هاستتون مورد رو گزارش کنین شاید حل شد. اگر مجبور به استفاده از پرمیژن ۷۷۷ شدین تو انتقال به هاست جدید تردید نکنین.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

همین سطح دسترسی درسته. به پشتیبان هاستتون مورد رو گزارش کنین شاید حل شد. اگر مجبور به استفاده از پرمیژن ۷۷۷ شدین تو انتقال به هاست جدید تردید نکنین.

سلام

هاستم مشكل آپلود عكس رو درست كرد؛ ولي هنوز افزونه‌ي پشتيبان‌گيري، بكاپ نمي‌گيره!

با اينكه آدرس پشتيبان و عكس‌ها هر دو داخل پوشه‌ي wp-content هست!! آخه چه‌طور ميشه؟

هاستم هم گفته «پوشه‌ای که در آن پشتیبان گیری می‌شود را 777 کنید». اگه روي 777 بذارم مشكلي پيش نمياد؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

777 یعنی هرکسی توی دنیا هست میتونه به اون قسمت دسترسی داشته باشه... به نظر شما اگه ایراد نداره عیبی نداره بزارین..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما روی 777 بذارید بعد از بک آپ گیری از روی 777 بردارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه‌اي كه بكاپ‌ها داخلش مير، داخل پوشه‌ي wp-content هست، من اگه فقط همون يك پوشه رو كلا روي 777 بذارم، بازم مشكل داره؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا داشتن سطح دسترسی کامل یک پوشه جای ریسک داره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط صدرا
      سلام
      فکر میکنم من هیچ تغییری در کدها و افزونه‌ها و تنظیمات انجام ندادم. ولی حالا بعد از یک ماه از آخرین فعالیتم در وب‌سایت، موقع آپلود عکس، خطای "گم شدن یک پوشهٔ موقت" یا "Missing a temporary folder" میدهد.
      لطفا راهنمایی کنید.
    • توسط abolfazl20000
      سلام
      بنده یه سایتی دارم که میخوام در بعضی قسمتاش فایل بفروشم. در بعضی قسمتاشم یه سری کاتالوگ میخوام واسه دانلود عموم بزارم. مشکلی که هست اینه که اگه بخوام اینو داخل هاست خودم مستقیم واسه دانلود بزارم زیاد میشه حجمش. آیا روشی هست که بشه جایی فضایی اختصاص داد که وقتی کسی دانلود رو میزنه به سایت دیگه ای مثل 4share و اینا نره و مستقیما دانلود شه.
    • توسط mahdiar
      سلام
      من می خوام یک فیلد آپلود به کامنت ها اضافه کنم بدون استفاده از افزونه . سرچ کردم ولی مطلب خوبی پیدا نکردم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    • توسط Rangarang
      سلام
      چیکار باید کرد که وقتی ویدئویی رو از طریق خود وردپرس آپلود می کنیم، هنگام نمایش اون به مخاطب مثل سایت آپارات، یک کد بهش بده که بتونه تو سایت خودش هم ویدئو رو آپلود کنه. آیا خود وردپرس چنین امکانی داره و اگه نه با چه افزونه ای می شه این کار رو انجام داد؟
      از پاسخ شما ممنونم
    • توسط miraziz
      سلام.
      دوستان در وب سایت من وقتی عکسی را آپلود می کنم خودقالب سایزی را به توجه به کد زیر ایجاد کرده و آن را در قالب استفاده می کند
      add_image_size( 'post-image', 766, 9999 ); حالا عکس اصلی (سایز ارجینال) به درد نمی خورد و بیهوده در هاستم فضا را اشغال می کند. چگونه می توانم از این پدیده جلوگیری کنم؟ یعنی می خواهم یک سایز بندانگشتی و یکی هم، سایزی که با کد بالا ایجاد می شود در هاست ذخیره باشد و عکس با سایز اصلی ذخیره نشود.