irblues 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام به همگییکی از موضوعاتی که هنگام راه اندازی سایت میبایست لحاظ کنیم، شکل و مکان آپلود فایل ها می باشددر بخش تنظیمات رسانه گزینه ای با نام " پروندهها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن" وجود دارداما بنده می خواهم پرونده ها علاوه بر داشتن آرشیو ماهانه و سالانه، آرشیو روزانه نیز داشته باشندیعنی اگر امروز فایلی را آپلود کردم به جای آپلود در فولدر:2015/05/در فولدر2015/05/16فایل من آپلود شودسپاس 1 لینک به ارسال
m4n 27 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام به همگییکی از موضوعاتی که هنگام راه اندازی سایت میبایست لحاظ کنیم، شکل و مکان آپلود فایل ها می باشددر بخش تنظیمات رسانه گزینه ای با نام " پروندهها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن" وجود دارداما بنده می خواهم پرونده ها علاوه بر داشتن آرشیو ماهانه و سالانه، آرشیو روزانه نیز داشته باشندیعنی اگر امروز فایلی را آپلود کردم به جای آپلود در فولدر:2015/05/در فولدر2015/05/16فایل من آپلود شودسپاسسلامبه صورت خودکار ندیدم این قابلیت رو داشته باشه.برای این کار می تونید از افزونه های موجود استفاده کنید.به عنوان مثال:اینجا 1 لینک به ارسال
irblues 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) سلامبه صورت خودکار ندیدم این قابلیت رو داشته باشه.برای این کار می تونید از افزونه های موجود استفاده کنید.به عنوان مثال:اینجا ممنوناما موردی که معرفی نمودین، یک فایل منیجر است و ارتباطی با سوال پرسیده شده ندارد ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط irblues لینک به ارسال
m4n 27 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 ممنوناما موردی که معرفی نمودین، یک فایل منیجر است و ارتباطی با سوال پرسیده شده نداردخواهش می کنم.بله دوست عزیز متوجه بودم.با فایل منیجر می تونید خودتون برای هر روز پوشه رو ایجاد کنید و فایل های هر روز رو در پوشه مربوطه قرار بدین. البته مطمئنا افزونه های دیگه هم هست که این کار رو مستقیم انجام بدن.اما با استفاده از فایل منیجر هم یک روششه. 1 لینک به ارسال
irblues 11 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) خواهش می کنم.بله دوست عزیز متوجه بودم.با فایل منیجر می تونید خودتون برای هر روز پوشه رو ایجاد کنید و فایل های هر روز رو در پوشه مربوطه قرار بدین. البته مطمئنا افزونه های دیگه هم هست که این کار رو مستقیم انجام بدن.اما با استفاده از فایل منیجر هم یک روششه.ممنون عزیز، ولی خوب دقیقاً نمیخوام اینکار رو انجام بدم، چون اگه قرار باشه فولدر بسازم که کلاً باید کلی براش هر روز وقت بزاری ، بعد دونه دونه عکسها را با لینکشون داخل مطالب درح کنی که اصلاً منطقی نیست!اساتید گرامی من هنوز به نتیجه نرسیدم در این خصوص لطفاً راهنمایی بفرماییدتشکر ویرایش شده تیر 94 توسط irblues لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری