assar 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلامخسته نباشیدمیخواستم بپرسم امکان راه اندازی سایت پنل اس ام اس با وردپرس و ووکامرس وجود داره؟کاربر بتونه ثبت نام کنه و بعد از پرداخت مبلغ یک پنل اس ام اس دریافت کنه (تا اینجا فکر کنم سخت نباشه)هر موقع هم که بخواد بتونه پنل شارژ کنه لینک به ارسال
m4n 27 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلامخسته نباشیدمیخواستم بپرسم امکان راه اندازی سایت پنل اس ام اس با وردپرس و ووکامرس وجود داره؟کاربر بتونه ثبت نام کنه و بعد از پرداخت مبلغ یک پنل اس ام اس دریافت کنه (تا اینجا فکر کنم سخت نباشه)هر موقع هم که بخواد بتونه پنل شارژ کنهسلامبله به راحتیمطالعه کنید:اینجا لینک به ارسال
assar 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلامبله به راحتیمطالعه کنید:اینجاسلامتشکر از پاسختوندر لینکی که دادین باید از اونجا خریداری کنیم لینک به ارسال
m4n 27 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) سلامتشکر از پاسختوندر لینکی که دادین باید از اونجا خریداری کنیمخواهش میکنم،نه این متن رو من جهت آشنایی با پنل اس ام اس براتون گذاشتم،سرچ کنید و با پرس و جو بهترین جا برای دریافت نمایندگی این پنل رو پیدا کنید. ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط m4n 1 لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 جهت ساختن یک سیستم ارسال پیامک، شما به یک واسط (صرفاً جهت ارسال پیامک) نیاز دارید. در صورتی که نمیخواید از واسطها استفاده کنید میتونید خودتون ترتیب ارسال پیامکها رو بدید (اطلاعات دقیقتر رو میتونید سرچ کنید)بعد از یافتن یک واسط یا سیستم برای ارسال پیامک، برای قسمت شارژ و کاربری، نیاز به تسلط نسبی به وردپرس و ساختار اون و مواردی مثل Custom Post Type و Theme دارید. در صورتی که تسلط کافی داشته باشید، این کار، کار سختی نیست.موفق باشید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری