sparrow 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلامبرچسب های من تو گوگل اینطوری ایندکس میشن : عنوان سایت | عنوان تگ یا همون برچسباز افزونه WordPress SEO هم استفاده میکنم. تمام عناوین رو title قرار دادم بلا استثنا.من میخوام فقط عنوان اون صفحه ایندکس و نمایش داده بشه.اما نمیدونم چرا صفحه برچسب هام اینطوری نمایش میده. لینک به ارسال
m4n 27 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلامبرچسب های من تو گوگل اینطوری ایندکس میشن :عنوان سایت | عنوان تگ یا همون برچسباز افزونه WordPress SEO هم استفاده میکنم. تمام عناوین رو title قرار دادم بلا استثنا.من میخوام فقط عنوان اون صفحه ایندکس و نمایش داده بشه.اما نمیدونم چرا صفحه برچسب هام اینطوری نمایش میده.سلامبهتره از برچسب های غیر ضروری و غیر لازم خودداری کنید که توصیه نمیشه.در مورد این مطلب هم در انجمن بحث شده سرچ کنید.به عنوان مثال:اینجامشکلی بود مطرح کنید. لینک به ارسال
sparrow 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلامبهتره از برچسب های غیر ضروری و غیر لازم خودداری کنید که توصیه نمیشه.در مورد این مطلب هم در انجمن بحث شده سرچ کنید.به عنوان مثال:اینجامشکلی بود مطرح کنید.لطفا یکبار دیگه سوال من رو مجددا مطالعه کنید لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 یکبار دیگر تنظیمات رو بررسی کنید شاید در افزونه اشتباهی کد نوشتینhttps://yoast.com/articles/wordpress-seo/در غیر اینصورت در قالب این کد وارد شده است در قسمت header or functionsبرای اطمینان میتونین افزونه را غیر فعال و تست کنید لینک به ارسال
m4n 27 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) لطفا یکبار دیگه سوال من رو مجددا مطالعه کنیدبازم سلامبله درست متوجه نشدم توی تنظیمات افزونه تون قسمت هایی که میخواین به این فرم نمایش داده بشن(مثلا گونه های فرسته،طبقه بندی و...)باید قسمت عنوان اینجوری باشه:%%title%%چک کنید که همینطوری هست یا نه؟نتیجه رو اعلام کنید. ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط m4n لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری