رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام .

دوستان من برای لینک دهی به یک فایل جاوا اسکریپت از کد زیر در هدر استفاده می کنم ولی ظاهرا کار نمیده . مشکل از کجاست ؟


<?php
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_script('jquery', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/jquery.bxslider.min.js');
?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

این رو نباید تو هدر قرار بدید .

این کد رو داخل فایل functions.php پوسته خودتون قرار بدید .

موفق باشید ;)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
این رو نباید تو هدر قرار بدید . این کد رو داخل فایل functions.php پوسته خودتون قرار بدید . موفق باشید ;)

شما مطمئنید ؟ من توی چن تا قالب دیدم که این کد رو توی هدر گذاشته بودن .

خلاصه توی فانکشن کار نداد .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

شیوه استفاده http://codex.wordpre...script#Examples

function theme_name_scripts() {
wp_enqueue_style( 'style-name', get_stylesheet_uri() );
wp_enqueue_script( 'script-name', get_template_directory_uri() . '/js/example.js', array(), '1.0.0', true );
}

add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts' );

در فایل functions

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

شیوه استفاده http://codex.wordpre...script#Examples

function theme_name_scripts() {
wp_enqueue_style( 'style-name', get_stylesheet_uri() );
wp_enqueue_script( 'script-name', get_template_directory_uri() . '/js/example.js', array(), '1.0.0', true );
}

add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts' );

در فایل functions

من کد شما رو برای لینک دادن به فایل جی کوئری قرار دادم ولی کار نداد .


<?php
function theme_name_scripts() {
wp_enqueue_script( 'myscript' );
wp_enqueue_script( 'script-name', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-1.7.2.js', array(jquery), '1.0.0', true );
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts' );
?>

از این کد هم استفاده کردم که نتیجش مثل قبلیه :


<?php
function my_scripts_method() {
wp_enqueue_script(
'custom-script',
get_stylesheet_directory_uri() . '/js/jquery-1.7.2.js',
array( 'jquery' )
);
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method' );
?>

مشکل از این کداس یا فایل من مشکل داره ؟

من همه ی کدای جی کوئری رو کپی کردم توی نوت پد و پسوندش رو js گذاشتم .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

چیزی که من متوجه شدم شما یک فایل js دارید و یک کتابخانه جی کوئری اگر فرض کنیم فایل js شما نامش script.js باشه این کدها کد معرفیش می شند


function fakhar_scripts() {
if(!is_admin()) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery.js', 'jquery', '1.10.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/scripts/script.js', array('jquery'), '1.0.0.0');
wp_enqueue_script('script');
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_scripts' );

که باز فرض شده هر دو فایل در پوشه scripts در داخل پوشه قالب دارند

1.10.2 ورژن کتابخانه جی کوئریه و باید متناسب با کتابخانه ای که در قالب قرار دادید باشه

ترتیب کدها نباید تغییر کنه

کل کدهای جی کوئری که خودتون js کردیدشون باید داخل


$(document).ready({function() {
/* محل قرار گرفتن کدها */
});

قرار بگیرند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

چیزی که من متوجه شدم شما یک فایل js دارید و یک کتابخانه جی کوئری اگر فرض کنیم فایل js شما نامش script.js باشه این کدها کد معرفیش می شند


function fakhar_scripts() {
if(!is_admin()) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery.js', 'jquery', '1.10.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/scripts/script.js', array('jquery'), '1.0.0.0');
wp_enqueue_script('script');
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_scripts' );

که باز فرض شده هر دو فایل در پوشه scripts در داخل پوشه قالب دارند

1.10.2 ورژن کتابخانه جی کوئریه و باید متناسب با کتابخانه ای که در قالب قرار دادید باشه

ترتیب کدها نباید تغییر کنه

کل کدهای جی کوئری که خودتون js کردیدشون باید داخل


$(document).ready({function() {
/* محل قرار گرفتن کدها */
});

قرار بگیرند

کلافه کنندس اگه بگم کار نداد ؟

من کتابخانه جی کوئری 1.7.2 رو توی فایلی با نام jquery در پوشه js قالب ذخیره کردم و بعد از کامنت هاش ready... رو قرار دادم . نتیجه این شد :


<?php
function fakhar_scripts() {
if(!is_admin()) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . 'js/jquery.js', 'jquery', '1.7.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/js/modernizr.js', array('jquery'));
wp_enqueue_script('script');
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_scripts' );
?>

من چک کردم هیچ لینک دهی دیگه ای به کتابخانه جی کوئری نداشتم .

مشکل از افزونه هاس ؟

ویرایش شده توسط sajjadmp

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بعد از کامنتهاش

ready را قرار دادم یعنی چی کار کردید؟

فایل jquery را نباید دستکاری کنید فایل

modernizr را باز کنید قبل از شروع کدها بنویسید


$(document).ready(function() {

و بعد از اتمام کدهاش


});

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بعد از کامنتهاش

ready را قرار دادم یعنی چی کار کردید؟

فایل jquery را نباید دستکاری کنید فایل

modernizr را باز کنید قبل از شروع کدها بنویسید


$(document).ready(function() {

و بعد از اتمام کدهاش


});

بله متوجه منظور شما شدم .

من یه سری کد توی هدر قرار دادم برای دکمه بازگشت به بالا و ... که فقط با لینک دادن کتابخانه جی کوئری با این کد کار می کنند :


<script type='text/javascript' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js'></script>

اما به محض برداشتن این کد و قرار دادن کد شما در فانکشنز ، از کار می افتند .

با deregister کردن جی کوئری وردپرس هم یه سری مشکلات خاص برام به وجود میاد . با incllude کردن جی کوئری خود وردپرس هم باز کد ها کار نمی کنند .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خوب از ورژن 1.10.1 جی کوئری استفاده کنید

از همون نشانی اسکریپت ذخیره اش کنید روی هاستتون ورژن جی کوئریتون خیلی قدیمی منسوخ شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خوب از ورژن 1.10.1 جی کوئری استفاده کنید

از همون نشانی اسکریپت ذخیره اش کنید روی هاستتون ورژن جی کوئریتون خیلی قدیمی منسوخ شده است

فک نمی کنم کار نکردن کدها ربطی به ورژن جی کوئری داشته باشه ، مشکل اینه که جی کوئری برای من فقط از راه script src کار میده .

نمیشه فایل جی کوئری رو توی همون قالب بزارم باشه و به یه طریقی از طریق script src بهش لینک بدم ؟

البته اینجوری نباشه چون کار نمیده :


<script language="javascript" type="text/javascript" src="jquery-1.8.3.js"></script>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای اینکه اسکریپت رو مستقیم بگذارید این کدشه:


<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/jquery-1.8.3.js"></script>

نکته: این غیر ممکنه که یک کد برای شما کار نده ولی برای بقیه کار بده!

ورژن جی کوئریتون خیلی مهمه و حتما باید از ورژن 9 به بالا استفاده کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای اینکه اسکریپت رو مستقیم بگذارید این کدشه:


<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/jquery-1.8.3.js"></script>

نکته: این غیر ممکنه که یک کد برای شما کار نده ولی برای بقیه کار بده!

ورژن جی کوئریتون خیلی مهمه و حتما باید از ورژن 9 به بالا استفاده کنید

خدا را شکر این کد کار داد . از دست این جی کوئری داشتم از برنامه نویسی زده می شدم .

ولی امتحان کردم با ورژن 7 هم کار داد ، فک نکنم به ورژن مربوط بشه .

به هر حال خیلی ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط Reka
      چطور با استفاده از  افزونه پارسی دیت میتونم خروجی جاوا اسکریپت رو تغییر بدم؟
      تابعی در افزونه پارسی دیت هست که بتونه روی جاوا اسکریپت تغییر ایجاد کنه؟
      میخوام روی خروجی این کد جاوا اسکریپت، شمسی سازی رو اعمال کنم.
      var d = new Date
      خروجی الان به این صورته
      Sun Mar 15 2020 07:36:16 GMT+0330 (Iran Standard Time)
    • توسط ramy1908
      درود، وقت دوستان بخیر
      یه سوال خیلی خیلی تخصصی داشتم، من برای سایتم اسلایدر jQuery استفاده می کنم.
      چطور میتونم بخشی ایجاد کنم ادمین فقط بعضی از مطالب رو وارد اسلایدر کنه، نمیخوام که یه دسته جداگانه واسه اسلایدر ایجاد کنم.
      راهی وجود داره برای این کار؟
    • توسط Neon_63
      سلام همگی. من در سایتم وقتی محصولی رو وارد سبد خرید میکنم و میرم به صفحه پرداخت، بهم ارور زیر رو میده:
      کتابخانه جی کوئری قبل از شهر های ایران لود نشده است!
      و بعد هم که یه استان رو انتخاب میکنم، در قسمت شهر ها میزنه "یافت نشد!"
      قالبش رو هم خودم نوشتم، اسم سایت هم رصد بوک هست. از آخرین نسخه وردپرس و ووکامرس هم استفاده میکنم
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
      من داشتم تمرین میکردم که یه کتابخونه ساده بسازم. بعد به یه مشکلی برخوردم. من دو تا متد نوشتم. تو یکی از اونها، اون یکی رو صدا زدم. ولی کار نمیکنه و مقداری که برمیگردونه undefined هست.
      میشه لطفا راهنمایی کنید که مشکلش چی هست. با تشکر فراوان
      (function (window) { function mathLibrary() { this.plusNums = function (x, y) { return Number(x) + Number(y); }; this.subNums = function(x , y) { this.plusNums(x,-y); } } if(typeof sadra_ml === 'undefined'){ window.sadra_ml = new mathLibrary(); }else { console.log("There is name conflict"); } })(window);  
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      لطفا یه نگاهی به کد زیر بندازید
      <p>Paragraph 1</p> <p>Paragraph 2</p> <p>Paragraph 3</p> <p>Paragraph 4</p> <button id="calcBtn">Calculate</button> <div id="result"></div> <script> $(window).ready(function () { $('#calcBtn').click(function (e) { $('p').each(function () { $(this).css('color','rgb('+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +')'); $('#result').append($(this).html()); // ----------------- This Code : //$('#result').append($(this)); }) }); }) </script> در اون قسمتی از کد که دارم محتوی کدهای پاراگراف رو به تگ div اضافه میکنم یه سوالی ذهن منو مشغول کرده.
      اگر همین کدی که الان هست رو اجرا کنیم، جی کوئری هربار توی حلقه رنگ تگ اصلی رو تغییر میده و یه کپی از اون پاراگراف میگیره و اضافه میکنه به div.
      ولی اگه اون تکه کدی که کامنت هست رو با اون خط جایگزین کنیم، میاد و هر بار کلا تگ پاراگراف رو برمیداره و اضافش میکنه به div. یعنی دیگه کپی ازش نمیگیره و دیگه تگ های p اون بالا باقی نمیموند.
      میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم ؟ یا مشکلی توی کد هست که اینجوری اجرا میشه ؟!
      باتشکر فراوان
       
×
×
  • اضافه کردن...