98tarh 7 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام به همه دوستان عزیزبنده یه کدی دارم که آیدی دسته پست رو میگیره و عکس و لینک اون پست رو نمایش میده .حالا مشکلی که هست اینه که اگر آیدی پستی که در آرشیو پست شده ( archive.php ) وارد کنم هیچ چیزی نشون نمیده !برای همین نیاز به کدی دارم که علاوه بر نمایش پست هایی که عادی ارسال میشه ، پست هایی که در آرشیو هم ارسال میشه رو نشون بده.کد فعلی که استفاده میکنم :if(get_option("special_".$i)){query_posts('showposts=1&p='.get_option("special_".$i));if(have_posts()) : while(have_posts()) : the_post();لطفاً راهنمایی کنید. لینک به ارسال
m4n 27 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام به همه دوستان عزیزبنده یه کدی دارم که آیدی دسته پست رو میگیره و عکس و لینک اون پست رو نمایش میده .حالا مشکلی که هست اینه که اگر آیدی پستی که در آرشیو پست شده ( archive.php ) وارد کنم هیچ چیزی نشون نمیده !برای همین نیاز به کدی دارم که علاوه بر نمایش پست هایی که عادی ارسال میشه ، پست هایی که در آرشیو هم ارسال میشه رو نشون بده.کد فعلی که استفاده میکنم :if(get_option("special_".$i)){query_posts('showposts=1&p='.get_option("special_".$i));if(have_posts()) : while(have_posts()) : the_post();لطفاً راهنمایی کنید.سلاماز ژنراتور کوئری ساز بالای انجمن برای ساخت کد مورد نظرتون استفاده کنید.راهنمایی:به این پست هایی که میخوان توی اون قسمت نمایش داده بشه(یه تگ خاص)بدین و بعد با استفاده از ژنراتور کوئری ساز(بالا)نمایش n پست(به عنوان مثال 4 پست)آخر این تگ رو بدید.همه ی موارد توی ژنراتور قابل تنظیم ان. لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 این کوئری مشکلی نداره منظورتون از مطالب archive.php دقیقا چه مطالبیه؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری