98tarh 7 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلامجدیداً روی یکی از ساب دامنه هام که وردپرس روش نصب هستش یه ارروری میگریم موقع باز کردم سایت ( صفحه اصلی و بخش ادمین ) .گفتم شاید از قالب باشه کلاً قالب هایی اضافه رو حذف کردم ، مجدد وردپرس رو یه دامنه دیگه که سالم هستش کپی کردم و با یک دیتابیس جدید نصب کردم وردپرس رو صفحه اصلی و ادمین باز میشه اما بعد از گذشت 2 3 دقیقه باز هم این اررور نمایان میشه !کسی از دوستان به این مشکل برخورد کرده ؟اررور :Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/****/public_html/****/wp-includes/functions.php on line 4933 لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 لطفا یه وردپرس خام از سایت https://wordpress.org/ دانلود کنید و نصب کنید (کپی نکنید) نتیجه رو اعلام کنید لینک به ارسال
98tarh 7 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام ممنون از پاسخ شما ، از لینکی داده شده ، وردپرس مجدد نصب شد روی دیتابیس جدید.به خوبی نصب انجام شد اما بعد از 5 دقیقه مجدد اررور :Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/*****/public_html/themes/wp-includes/functions.php on line 4933ظاهر شد. لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 مشکل اصلی اینه که فایل functions.php خط 4933 رو نداره!لطفا این فایل رو توی انجمن آپلود کنید تا بررسی بشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری