mamadco 2 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) سلام دوستان من یه مشکل اصاب خورد کن دارم والا قراره یه سری مقالات ریاضی رو از فایل ورد کپی کنم به وردپرس اما مثه اینکه معادلات ریاضی در وردپرس یا حتی نوت پد خونده نمیشن ، یه افزونه هم هست که باهاش معادلات ریاضی رو تاپ میکنیم اما اونطوری خیلی طول میکشه چیکار کنم که با کپی کردن داخل وردپرس بتونه بخونتشون مرسییه نکته رو هم بگم وقتی تو وردپرس کپی میکنم ریاضی رو به صورت linear میاره که من میخوام professional بیاره که نمیشه ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط mamadco نقل قول لینک به ارسال
علی زینلی 2,114 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام ، چه نوع معادله هست مگه؟از طریق ویرایشگر متن (که HTML میپذیره) معادلات رو توی textarea قرار بدید. نقل قول لینک به ارسال
mamadco 2 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 معادله که نیست ، کلا ریاضیه دیگهالان من همچین چیزی رو آخه چطوری میتونم بزارم :| نقل قول لینک به ارسال
thismoment 59 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) افزونه جتپک رو نصب و لاتک ش رو فعال کنید با لاتک فرمولها رو بنویسید ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط thismoment 1 نقل قول لینک به ارسال
mamadco 2 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 ممنون مهندس همنطور که گفتم نمیخوام از اول دوباره فرمولا رو بنویس ، فرمولا قبلا تو ورد نوشته شده دیگه نمیخوام بنویسمشون دنبال راهی هستم که بتونم اونا رو کپی کنم نقل قول لینک به ارسال
علی زینلی 2,114 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 اگر به وسیله فلش های ورد و... نوشته شده باشن که فکر نکنم بشه انتقالشون داد (حالا شما یه سری از این نرم افزار های Word To HTML رو آزمایش کن)راستی از خود ورد به صورت Web Page (.html) نصبش کن ببین چه شکلی ذخیره اش میکنه همون ها رو کپی پیست کن...شایدم بتونی به وسیله replace یه سری از کنش های ریاضی رو (مثل ×) به \(\alpha+\beta\geq\gamma\) تبدیل کنی و از پلاگین زیر استفاده کنی...https://wordpress.org/plugins/latex/ نقل قول لینک به ارسال
mamadco 2 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 مورد دوم رو قبل انجام دادم بزارید مورد اول رو تست کنم همینجا میگم ممنون از شما نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .