Blood 23 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام و خسته نباشید همان طور که میدانید بعد از آپدیت وردپرس به نسخه های بالا تردو فایل License.html و REDME.TXT در فایل های شما قرار میگیرد البته اگر پاک کرده باشیدمیخوام راهی رو پیدا کنم که از طریق فایل .hacc اون دو فایل رو غیر دسترس کنم آیا این امکان وجود دارد ؟ یا اگر نه چه کاری کنم که حتی وقتی در سرور هم باشه کسی نتونه اون رو مشاهده کنهدلیل این کار هم برای امنیت وردپرس و عدم نمایش ورژن وردپرس میباشد؟لطفا اساتید راهنمایی کنن لینک به ارسال
Blood 23 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) فکر میکنم این راهشهجلوگیری از دسترسی و یا خودکار حذف readme.html، license.txt، WP-sample.php را پیکربندی- http://wordpress.sta...nfig-sample-phpاین کد ها رو بزارید تو .htaccess تون<files readme.html>order allow,denydeny from all</files><files license.txt>order allow,denydeny from all</files><files wp-config-sample.php>order allow,denydeny from all</files><files .htaccess>Order allow,denyDeny from all</files><files readme.txt>Order allow,denyDeny from all</files><files install.php>Order allow,denyDeny from all</files> ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط Blood 1 لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 یک راه که خودتون قرار دادید اما میتونید اونها ریداکت بزنید و سطح دسترسی به کمترین حالت ممکن برسونید اینجوری با زدن به گوگل منتقل میشوند و اگر هم باز شود سطج دسترسی معادل 444 و یا 000 دارند موفق باشید 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری