thismoment 59 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 وقتی افزونه پارسی ساز wp-parsidate فعال است عملا تغییر زبان از طریق بخش setting وردپرس امکانپذیر نیست به عبارت دیگه این افزونه برای اینکه امکان انتخاب متفاوت زبان سایت و زبان بخش مدیریت رو به کاربران ارائه بده جزئی از وردپرس یعنی بخش انتخاب زبان وردپرس (از بخش ستینگ(تنظیمات)) رو ساقط کردهبهتر ست روشی دیگر در دو زبانه شدن سایت و بخش مدیریت انتخاب بشه یا اینکه کلا این امکان از افزونه فوق حذف شود چرا که اکثریت از این امکان استفاده نمیکنند 1 لینک به ارسال
Mazandaranweb 30 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 میشه توضیح بدین طرح شما برای چند زبانه کردن سایت چیه ؟از افزونه استفاده می کنید یا روش Session ? لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلاماین باگ از افزونه نیستمشکل فقط روی برخی از سرورها دیده شده. بنظر از بعضی توابع بسته شده سرورها هست.چون روی خیلی از وردپرس ها این بخش با فعال بودن افزونه هم درست کار میکنه. 3 لینک به ارسال
thismoment 59 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) سلاماین باگ از افزونه نیستمشکل فقط روی برخی از سرورها دیده شده. بنظر از بعضی توابع بسته شده سرورها هست.چون روی خیلی از وردپرس ها این بخش با فعال بودن افزونه هم درست کار میکنه.هم روی لوکال (اوبونتو) و هم روی سرور این مشکل بودراه حل چیه؟ ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط thismoment لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 موردی که شما میفرماید روی سایت شخصی خودم برقرار هست، ولی روی یکی دیگر از سایتهام که دقیقاً از یک ورژن وردپرس و Parsidate استفاده میکنند، چنین مشکلی نیست.همونطور که مرتضی گفت، دلیل اون مشکلی با خود سرور هست یا نسخه PHP. مشکل رو بررسی میکنم و اگه به نتیجهای رسیدم، در همین تاپیک اعلام میکنم.موفق باشید.( پ .ن. : در ضمن مرتضیجان، به توسعهدهندگان افزونه قولی داده بودید که قرار بود بعد از رونمایی از برگه نخست سایت، به قولتون عمل کنید. ) 3 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 ( پ .ن. : در ضمن مرتضیجان، به توسعهدهندگان افزونه قولی داده بودید که قرار بود بعد از رونمایی از برگه نخست سایت، به قولتون عمل کنید. )پابرجاست فراموش نشده 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری