armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) سلام به همه دوستانبه مشکل بزرگ برخوردم هر کاری میکنم جور در نمیادمن در سایتم دو دسته دارم یکی برای دانلود فیلم و دیگری برای بیوگرافی بازیگران هستتصویر اول که روش نوشته شده فیلم مربوط میشه به دسته دانلود فیلمتصویر دوم مربوط میشه به دسته بیوگرافی بازیگرانحالا من باید چیاکر کنم تا در موقع ارسال پست در هر دسته به این صورت نمایش داده بشه از زمینه دلخواه استفاده میکنم ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط armanaria111 لینک به ارسال
98tarh 7 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلامدوست عزیز توضیح شما یکم گنگ هستش ، الان شما دقیقاً میخواید زمینه دلخواه رو فراخوانی کنید توی دسته هاتون ؟برای دسته های فیلم و بیوگرافی قالب جداگانه ساختید ؟دقیقاً شما نگفتید مشکلتون چیه ! 1 لینک به ارسال
armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 بله زمینه ها رو میخوام برای دسته ها فراخوان کنمبله فایل single.php رو ساختم و در فراخوانی این فابل هم مشکل دارم چند آموزش بود ولی توضیح ندادند که کد رو کجا قرار بدم لینک به ارسال
98tarh 7 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) خوب شما برای اینکار اول فایل single.php رو تغییر نام بدید به هر اسمی که میخواید مثلاً single-asli.php بعد مجدد فایل single.php رو بسازید و کد های زیر رو واردش کنید :<?php post;if ( in_category('64') ) {include(TEMPLATEPATH . '/single-film.php'); }elseif ( in_category('65') ) {include(TEMPLATEPATH . '/single-series.php'); }else { include(TEMPLATEPATH . '/single-asli.php'); } ?>بجای عدد های 64 و 66 آیدی دسته فیلم و سریال رو وارد کنید.و در آخر کار برای 2 دسته که آدرس فایل هاشون رو گذاشتیم : single-series.php و single-film.php کد های مورد نظر رو براش مینوسیم.مثال : کل کد های دسته single-asli.php رو کپی میکنیم داخلش و زمینه های دلخواه رو که اماده کردید اضافه میکنید برای هر فایل .موفق باشید ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط 98tarh 3 لینک به ارسال
armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) دوست عزیز بسیار ممنونم ازت واقعا بهم کمک کردیولی هنوز یه مشکل هست در صفحه اصلی هنوز مشکل داره ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط armanaria111 لینک به ارسال
98tarh 7 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) در صفحه اصلی نباید دیگه مشکلی باشه اگر کدهارو درست وارد کنید.این وبسایت رو چک کنید ساده توضیح دادند دقیقاً فکر میکنم مشکل شما این هستش :http://rokesh.ir/wordpress-conditional-custom-fields/ضمناً اگر نیاز به اسکریپت وی آی پی داشتید برای سایتتون با من در تماس باشید ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط 98tarh لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 برای صفحه اصلی همون کد را که فرمودند در index.php بگذارید البته به بحث دیر رسیدم وردپرس برای اینکار فرمت نوشته ها رو داره که برای همین منظور ایجادش کرده لینک به ارسال
armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 برای صفحه اصلی همون کد را که فرمودند در index.php بگذاریدالبته به بحث دیر رسیدم وردپرس برای اینکار فرمت نوشته ها رو داره که برای همین منظور ایجادش کردهمیشه بیشتر توضیح بدیم دقیقا باید چیکار کنم لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 در وردورس بخشی هست که در هنگام ارسال مطلب می تونید فرمت مطلب را انتخاب کنید مثل ویدئو و تصویر و نقل قول و ... در قالب هم می شه بر اساس فرمت فایل content داشته باشید مثل content-video.php که محتواش کدهای حلقه مطالب با فرمت ویدئو هستند و در همه سایت تمام مطالب با فرمت ویدئو را در آن قالب نمایش می ده 1 لینک به ارسال
armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 در وردورس بخشی هست که در هنگام ارسال مطلب می تونید فرمت مطلب را انتخاب کنید مثل ویدئو و تصویر و نقل قول و ...در قالب هم می شه بر اساس فرمت فایل content داشته باشید مثل content-video.php که محتواش کدهای حلقه مطالب با فرمت ویدئو هستند و در همه سایت تمام مطالب با فرمت ویدئو را در آن قالب نمایش می دهمن /یزی نمیخوام پخش کنم مشکل من در زمینه های دلخواه هست لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 من نگفتم چیزی پخش کنید جیزی که من از سئوالتون متوجه شدم اینه که شما دو ظاهر متفاوت دارید و می خواهید مطالبی که مربوط به فیلم هستند در یک ظاهر و مطالبی که مربوط به بیوگرافی هنرمند هستند در ظاهر دوم باز بشند این post_format وردپرس برای همینکاره و الا برای نمایش ویدئو شورتکد [video] رو داره که کلا بحثش جداست لینک به ارسال
armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام این کد ها هست میخوام هر وقت چیزی در زمینه دلخواه وارد شد نمایش داده بشهکد صفحه ایندکس<div class="infor"><div class="infos namef"><span>نام سریال : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'نام سریال',true); ?></span></div><div class="infos namef"><span>نام بازیگر : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'نام بازیگر',true); ?></span></div><div class="infos namef"><span>نام فیلم : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'نام فیلم',true); ?></span></div><div class="infos format"><span>تاریخ تولد : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'تاریخ تولد',true); ?></span></div><div class="infos lang"><span>محل تولد : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'محل تولد',true); ?></span></div><div class="infos genere"><span>جنسیت : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'جنسیت',true); ?></span></div><div class="infos format"><span>نوع فرمت و کیفیت : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'نوع فرمت و کیفیت',true); ?></span></div><div class="infos lang"><span>ساخت کشور و زبان : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'ساخت کشور و زبان',true); ?></span></div><div class="infos genere"><span>ژانر : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'ژانر',true); ?></span></div><div class="infos datep"><span>حجم فایل : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'حجم فایل',true); ?></span></div><div class="infos imdb"><span>امتیاز : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'امتیاز',true); ?></span></div><div class="infos imdb"><span>تاریخ ساخت : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'تاریخ ساخت',true); ?></span></div><div class="infos sub"><span>زیر نویس : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'زیر نویس',true); ?></span></div><div class="infos views"><span>قسمت : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'قسمت',true); ?></span></div><div style="height:100px;"><div class="infos story"><span>خلاصه داستان : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'خلاصه داستان',true); ?></span></div><div class="infos story"><span>خلاصه مصاحبه : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'خلاصه مصاحبه',true); ?></span></div></div><div class="more"><a href="<?php the_permalink() ?>">ادامه و دانلود با لینک مستقیم</a></div></div>و این کد یکی از صفحه هات سینگل هست<p><div class="infor"><div class="infos namef"><span>نام سریال : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'نام سریال',true); ?></span></div><div class="infos format"><span>نوع فرمت و کیفیت : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'نوع فرمت و کیفیت',true); ?></span></div><div class="infos lang"><span>ساخت کشور و زبان : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'ساخت کشور و زبان',true); ?></span></div><div class="infos genere"><span>ژانر : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'ژانر',true); ?></span></div><div class="infos datep"><span>حجم فایل : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'حجم فایل',true); ?></span></div><div class="infos imdb"><span>امتیاز : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'امتیاز',true); ?></span></div><div class="infos%سلام این کد ها هست میخوام هر وقت چیزی در زمینه دلخواه وارد شد نمایش داده بشهکد صفحه ایندکس<p>[code]<div class="infor"><div class="infos namef"><span>نام سریال : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'نام سریال',true); ?></span></div><div class="infos namef"><span>نام بازیگر : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'نام بازیگر',true); ?></span></div><div class="infos namef"><span>نام فیلم : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'نام فیلم',true); ?></span></div><div class="infos format"><span>تاریخ تولد : <?php echo get_post_meta( لینک به ارسال
armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 <p>سلام این کد ها هست میخوام هر وقت چیزی در زمینه دلخواه وارد شد نما لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 <?php if(!empty(get_post_meta($post->ID, 'نام سریال'))) { ?><div class="infos namef"><span>نام سریال : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'نام سریال',true); ?></span></div><?php }?> 1 لینک به ارسال
armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 میشه بگید این کد فایل سینگل هست یا ایندکس لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 هر جا که می خواهید نمایشش بدید من فقط یک خط از کد خودتون # رو ویرایش کردم تمام خطوطش باید به همین شکل ویرایش بشند لینک به ارسال
armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 الان اگه دیده باشید فایل سینگل من /یزی که ما میخوام نمایش میده فقط ایندکس نمایش نمیده یعنی این کد رو بزارم در ایندکس طبق دسته بندی نمایش میده درسته لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 بحث دسته بندی که کلا متفاوته شما گفتید کدها را دارید و می خواهید هروقت مقدار داشتند نمایش داده شوند این شرطی که من اضافه کردم برای اینه که در صورت خالی بودن زمینه چیزی نمایش داده نشه لینک به ارسال
armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 بحث دسته بندی که کلا متفاوته شما گفتید کدها را دارید و می خواهید هروقت مقدار داشتند نمایش داده شوند این شرطی که من اضافه کردم برای اینه که در صورت خالی بودن زمینه چیزی نمایش داده نشهدوست عزیز اول پست گفتممن چند دسته دارم برای هر دسته یک سری زمینه تعریف کردمزمینه ها در ادامه مطلب پست ها درست نمایش داده میشه ولی در ایندکس درست نیستکدی که شما دادید وقتی قرار میدم زمینه ای که فعال میکنم اون پست کلا دیگه نمایش داده نمیشه لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام این کد ها هست میخوام هر وقت چیزی در زمینه دلخواه وارد شد نمایش داده بشهکد صفحه ایندکس 1 لینک به ارسال
armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 بله درسته ولی این ادامه بحث بود حالا راهی داره امکان پذیر هست لینک به ارسال
armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام استاد راه حلی برای من پیدا نکردین لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 کدی که در single.php دارید را در index.php و داخل حلقه وردپرس بگذارید لینک به ارسال
armanaria111 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 میشه بیشتر راهنمایی کنیدیا قالب رو براتون ارسال کنم تا مشکلم رو حل کنیداگه زحمتی نیست لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 زحمت که نیست من شغلم اینه ولی قطعا برای شما مقرون به صرفه نیست پاسخ ها را یکبار به صورت کامل مرور کنید و خودتون انجامش بدید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری