AMUOZESHCOMPUTER 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستان من افزونه بی بی پرس را نصب کردم اما در داشبورد اضافه نشده می تواند مشکل قالبم باشه قالبم روکش هست سایت ضربان بورس است باتشکر لینک به ارسال
mitraa 8 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) سلام. من هم bbpress نصب کردم رو سایتم. ولی متاسفانه بعد از نصب و فعالسازی ارور میده و درست اجرا نمیشه. فایل پیوستی رو ببینید و راهنمایی بفرمایید.ممنون ویرایش شده آذر 99 توسط mitraa لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 سلام @mitraa البته راه اصولی نیست ولی تست کنید مسیر bbpress/includes/forum/functions.php line:1800 این کد رو جایگزین کنید //$post_stati[] = bbp_get_public_status_id(); $post_stati = (array) bbp_get_public_status_id(); 3 لینک به ارسال
mitraa 8 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 در 10 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام @mitraa البته راه اصولی نیست ولی تست کنید مسیر bbpress/includes/forum/functions.php line:1800 این کد رو جایگزین کنید //$post_stati[] = bbp_get_public_status_id(); $post_stati = (array) bbp_get_public_status_id(); بله درست شد استاد.ممنون از راهنمایی خوب تون. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری