alikhani98 517 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 باسلاممن يه پوسته ميخواستم كه به موضوع سايتم بخوره ووع هاي سايت من:وبالگ نويسي-وردپرس گرافيگ-آي تيباتشكر لینک به ارسال
Farhad 276 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 نظر من به همين قالبي هست كه روي سايتتون قرار دارهشما چيز هايي كه ميخوايد قالب داشته باشه رو بگيد لینک به ارسال
alikhani98 517 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سرعت-كارپسند-سئو پشتيباني ازابزارك لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 قبلا هم در درخوساتهای دوستان دیگه این جمله رو گفتم.ببینید در معرفی پوسته ها معمولا چیزی از استاندارد بودن ، کاربرپسندی و سرعت نمینویسن.شما خودتون باید این موارد رو بررسی کنید.اما پوسته های جدید تقریبا همشون ابزارک پشتیبانی میکنن.شما مثلا در مورد رنگبندی، چند ستونه بودن و این نوع موارد باید درخواست بدید. 2 لینک به ارسال
alikhani98 517 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 3ستونه-خاكستزي،روشن-سايزمناسب لینک به ارسال
aminner 200 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 دوستونه - فارسی :دانلود قالب خبری وردپرس سیلور ارکیددو ستونه - فارسی :قالب میهن گراف برای وردپرسسه ستونه - فارسی :قالب فارسی خبری ElegantNews برای وردپرس 5 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری