webafra 60 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم .همونطور که میدونید ، شبکه اجتماعی اینستاگرام ، یکی از محبوبترین شبکه های اجتماعی حال حاظر دنیاست که بصورت اختصاصی در ضمینه اشتراک گذاری ویدئو ، تصاویر و متن فعالیت میکنه !کمتر کسی هست که نرم افزارش رو حداقل برای یکبار هم که شده ، نصب نکرده باشه پلاگینی رو شروع نوشتم کردم برای اشتراک گذاری خودکار پست ها سایت در شبکه اجتماعی اینستاگرام .این پست صرفا جهت معرفی این کار هست و هست و اینکه میزان درخواست هایی که برای این افزونه هست رو بدست بیارم .اگر تعداد درخواست ها به 30 نفر رسید ، بصورت عمومی در اختیار دوستان قرار میدم .برای کمتر از این تعداد ، افزونه بصورت پولی قرار داده میشه .پایدار باشید . 13 لینک به ارسال
Hadi00 75 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 سلامممنون از کار بسیار ازرشمندتون. لینک به ارسال
Ali-Ahmari 86 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 اگه باشه خیلی هم عالی میشه لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 سلام ، 100% 30 نفر که نه 300 نفر دنبال یه همچین افزونه ای هستن. شما با امید به کارتون ادامه بدید. لینک به ارسال
webafra 60 ارسال شده در فروردین 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 ممنون از دوستان حدودا 60% کار انجام شده بصورت دستی هم تست زدم و اشتراک گذاری انجام شده موردی که باید انجام بشه اینه که فیلد نام کاربری و رمز عبور رو add_option کنم که قابل تغییر برای استفاده کننده باشه روش استفاده رو هم بعد تکمیل پلاگین ، بصورت تصویری قرار میدم .پایدار باشید . 1 لینک به ارسال
Hadi00 75 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 یه توضیحی درباره چگونگی کارش بده! مثلا از صفحه پست عکس میگیره و اونو میفرسته به اینستا؟ لینک به ارسال
webafra 60 ارسال شده در فروردین 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) سلام مجدد خیر ، تصویر بند انگشتی هر پست رو میگیره + عنوان پست و درون اینستاگرام قرار میده . فعلا این افزونه بعد از انتشار پست ، همون پست رو به اشتراک میذاره و انشالله در آینده امکانی براش میذارم برای اشتراک گذاری پست های قدیمی سایت که اگر پستی دارید که هنوز اشتراک گذاری نشده ، به صورت دستی یا اتوماتیک به اشتراک بذاره ! افزونه تقریبا آماده شده و تست اولیش رو روی سایت خودم ( آوا ملودی ) دارم انجام میدم . دوستان ، اگر پیشنهادی دارید مطرح کنید تا روی کار پیاده کنم شاید تا آخر همین هفته پروژه رو تکمیل کنم و در اختیارتون قرار بدم راستی ، تعداد درخواست ها اگه کم باشه ، مجبورم با هزینه ... ویرایش شده فروردین 94 توسط dodgy 2 لینک به ارسال
Hadi00 75 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 مثلا طوری باشه که بهش دستور بدیم که بعلاوه عکس قسمتی از متن رو هم بعلاوه لینک مطلب بفرسته ایسنتا. اینجوری فایده داره؛ وگرنه نه!یه مکان هم برای هشتک داشته باشه ... 1 لینک به ارسال
webafra 60 ارسال شده در فروردین 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 مثلا طوری باشه که بهش دستور بدیم که بعلاوه عکس قسمتی از متن رو هم بعلاوه لینک مطلب بفرسته ایسنتا. اینجوری فایده داره؛ وگرنه نه!یه مکان هم برای هشتک داشته باشه ... میشه محتوای تابع the_excerpt رو ارسال کرد که پاره ای از توضیحات باشه لینک هم به محتوای ارسالی همراه عکس اضافه شد 2 لینک به ارسال
Hadi00 75 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 میشه محتوای تابع the_excerpt رو ارسال کرد که پاره ای از توضیحات باشه لینک هم به محتوای ارسالی همراه عکس اضافه شد دمت گرم .حالا من یه سوال دارم : ظاهرش به چه صورت میشه؟ یعنی ترتیب قرا گرفتن عکس و متن و لینک و اینا؟ ساده میشه افکت دار میشه ؟ چطوریه این؟ لینک به ارسال
webafra 60 ارسال شده در فروردین 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 دمت گرم .حالا من یه سوال دارم : ظاهرش به چه صورت میشه؟ یعنی ترتیب قرا گرفتن عکس و متن و لینک و اینا؟ ساده میشه افکت دار میشه ؟ چطوریه این؟ افکت و ... رو نمیشه بهش اضافه کرد چون این چیزا درون اینستاگرام محدود هست و فقط متن خالی ( بدون تگهای HTML ) قرار میگیره /موقع انتشار هم شما متوجه چیزی نمیشین و بصورت خودکار این کار انجام میشه ! 2 لینک به ارسال
espad 21 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 داداش عالیه منم همچین چیزی خیلی نیاز دارم چون موضوع سایتم عکسهالان داشتم سرچ میزدم اتفاقی بر خوردم به این لینک به ارسال
nwmb 18 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 اول اینکه خیلی عالیه ممنوندوم اینکه برای سایتهایی که از زمینه دلخواه برای ارسال پست استفاده میکنن به چه شکل میشه؟ لینک به ارسال
webafra 60 ارسال شده در فروردین 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 اول اینکه خیلی عالیه ممنوندوم اینکه برای سایتهایی که از زمینه دلخواه برای ارسال پست استفاده میکنن به چه شکل میشه؟میتونم براتون شخصی سازی کنم 1 لینک به ارسال
Blood 23 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) بسیار عالیممنون از زحمات شما دوست عزیزاگر امکانش باشه بشه انتخاب کرد که اولین عکسی که تو مطلب هست رو در عکس بزاره و یا عکس بند انگشتی رو پست کنه یعنی 2 حالت داشته باشهلینک مطلب سایت رو هم آخر مطلبی که نوشتیم قرار بده تو اینستاگرمفکر میکنم افزونه ای کامل بشه ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط Blood 1 لینک به ارسال
Dggr 18 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 خوبه !حالا که احتمالا پولی باشه ! قیمتش چنده ؟! 1 لینک به ارسال
webafra 60 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 بسیار عالیممنون از زحمات شما دوست عزیزاگر امکانش باشه بشه انتخاب کرد که اولین عکسی که تو مطلب هست رو در عکس بزاره و یا عکس بند انگشتی رو پست کنه یعنی 2 حالت داشته باشهلینک مطلب سایت رو هم آخر مطلبی که نوشتیم قرار بده تو اینستاگرمفکر میکنم افزونه ای کامل بشهبخاطر مشغله کاری ، هنوز موفق نشدم تکمیلش کنم اما تو نسخه اول از بند انگشتی میخونه ولی شاید کار به نسخه ی دوم و ... هم بکشه که قابلیت هارو دونه دونه اضافه میکنم .خوبه !حالا که احتمالا پولی باشه ! قیمتش چنده ؟! احتمالش هست چون طبق قولی که داده بودم ، به حد نصاب نرسیده که رایگانش کنم احتمالا با قیمت بین 30 تا 50 ت قیمت گذاری میکنم . لینک به ارسال
مســ ــپاپتیــ ـــعود 27 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلام دوست عزیزخیلی حرکت قشنگی کردی,مدت زیادی بود که دنبال همچین چیزی تو سایتای خارجکی میگشتمافزونه آماده انتشار هست آیا؟پولی یا رایگان؟ لینک به ارسال
hnikdel 20 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلامآقا بزار دستت درد نکنه.خدا خیرت بده. لینک به ارسال
hamid7107 0 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلام من خیلی وقته دنبال یه همچین چیزی میگردممیشه لطفا هرزمان آماده شد به من اطلاع بدید لینک به ارسال
amir2647 3 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلامبی صبرانه منتظر این افزونه هستیم لینک به ارسال
webafra 60 ارسال شده در خرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلام دوستان .اینقدر درگیر پروژه ی کاری و امتحان هستم که حتی وقت نشد برای سایت خودم تکمیلش کنم و تو مرحله تست اولیه باقی مونده ولی قول میدم کمتر از 2 هفته دیگه خبرهای خوبی رو بهتون بدم 3 لینک به ارسال
مســ ــپاپتیــ ـــعود 27 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلامهمین چیزی که الآن درست کردی رو نمیشه بزاری تا ما تست کنیم و منتظر نسخه نهایی بمونیم؟مثلا این رو به عنوان ورژن منفی 1 ( 1 - ) بزار 1 لینک به ارسال
webafra 60 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلامهمین چیزی که الآن درست کردی رو نمیشه بزاری تا ما تست کنیم و منتظر نسخه نهایی بمونیم؟مثلا این رو به عنوان ورژن منفی 1 ( 1 - ) بزارسلام .پیشنهاد خوبیه اما یه ایراد کوچولو تو افزونه هست که امروز یا فردا رفعش میکنم . 1 لینک به ارسال
neda411 248 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 من بسیار بسیار دنبال این افزونه گشتم اما هیچ جا پیدا نکردممتن را به دو صورت کامل و خلاصه بشه منتشر کرد عالی میشهمن بی صبرانه منتظرشماگر خواستی پولیش کنی لااقل قیمت بیار پایین بقیه هم بتونن استفاده کنن والا 30 تومن برای کسی مثل من خیلی گرونه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری