korosh_bayat

حذف عنوان و شرح سایت از روی هدر>کمک کنید

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام،

دوستان من قالب

Raceclan

روی سیستمم نصب کردم،میخوام عنوان و شرح سایتم رو از هدر حذف کنم،

کمک کنید

ممنون میشم

www.pasargadupdate.tk

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header قالبتون رو پیوست کنید. یا اگر میتونید این دو کد رو از فایل header پاک کنید:

این :


<?php bloginfo('name'); ?>

و این :


<?php bloginfo('description'); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header قالبتون رو پیوست کنید. یا اگر میتونید این دو کد رو از فایل header پاک کنید:

این :


<?php bloginfo('name'); ?>

و این :


<?php bloginfo('description'); ?>

دوست عزیز من این کد هایی که گفتی حذف کردم،فقط شرحش حذف شد،ولی عنوان سایت هنوز هست،یه کد دیگه هم باید باشه که پاک شه

دوست عزیز من این کد هایی که گفتی حذف کردم،فقط شرحش حذف شد،ولی عنوان سایت هنوز هست،یه کد دیگه هم باید باشه که پاک شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب. فایل هدر رو پیوست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیوست یعنی چی؟

یعنی روی دکمه پیوست فایل کلیک کن و فایلت رو آپلود کن !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو جایگزین کنید:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title('', false)) { echo ' :'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>
<meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title=" Atom Feed" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/glide.css" media="screen" />
<?php
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_script('cufon', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/cufon.js');
wp_enqueue_script('scroll', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/scroll.js');
wp_enqueue_script('mousewheel', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/mousewheel.js');
wp_enqueue_script('Effects', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/effects.js');
wp_enqueue_script('sprinkle', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/sprinkle.js');
wp_enqueue_script('jquery-ui-personalized-1.5.2.packed', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/jquery-ui-personalized-1.5.2.packed.js');
?>
<script type="text/javascript"><!--//--><![CDATA[//><!--
sfHover = function() {
if (!document.getElementsByTagName) return false;
var sfEls1 = document.getElementById("catmenu").getElementsByTagName("li");
for (var i=0; i<sfEls1.length; i++) {
sfEls1[i].onmouseover=function() {
this.className+=" sfhover1";
}
sfEls1[i].onmouseout=function() {
this.className=this.className.replace(new RegExp(" sfhover1\\b"), "");
}
}
}
if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", sfHover);
//--><!]]></script>
<?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?>
<?php //comments_popup_script(); // off by default ?>
<?php
if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' );
wp_head(); ?>
</head>
<body>
<div id="wrapper">
<div id="top">
<div class="blogname">
<h1></h1>
<h2></h2>
</div>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<div id="foxmenucontainer">
<div id="menu">
<ul>
<li class="page_item <?php if ( is_home() ) { ?>current_page_item<?php } ?>"><a href="<?php echo get_settings('home'); ?>/" title="Home">ÎÇäå</a></li>
<?php wp_list_pages('title_li=&sort_column=menu_order');?>
</ul>
</div>
</div>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

خواهش میکنم. همچین موقع ها باید از دکمه تشکر فقط استفاده کنید که اسپم نشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و درود

من چطور میتونم قالب رو طوری قرار بدم که برای هر پست شرح جداگانه تعریف کنم افزونه ای یا کدی میخواد؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، shahramco گفته است :

با سلام و درود

من چطور میتونم قالب رو طوری قرار بدم که برای هر پست شرح جداگانه تعریف کنم افزونه ای یا کدی میخواد؟!!

افزونه yoast رو نصب کنید 

برای سوالتون تاپیک جدید میزدید بهتر بود .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من هم همین مشکلو دارم هدر برای شما پیوست شد

http://qumobile.ir/

 

header.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نیست جواب بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه منظورتون این قسمته :

58b8b093759e2_9k.thumb.jpg.88057ff4d3e8789f25af2cf1b7e2fbb7.jpg

اینو از کد حذف کنید

<div class="site-title-text">
							<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
							<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
						</div>

 

اندکی صبر....

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره مرسی درست شد

دو سوال دیگه

1-ایا این کار من یعنی حذف  هدر به سئو من اسیب میرسونه یا خیر؟

2-الان اگه بخوام بجاش عکس هدرمو بزارم کدوم قسمت بزارم.بین کدوم متن بزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب نداید

و 

اندکی صبر....

هم انجام شد ولی جوابی از شما نیومد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 3/3/2017 at 03:26، 4M!R گفته است :

اگه منظورتون این قسمته :

58b8b093759e2_9k.thumb.jpg.88057ff4d3e8789f25af2cf1b7e2fbb7.jpg

اینو از کد حذف کنید


<div class="site-title-text">
							<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
							<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
						</div>

 

اندکی صبر....

اندکی صبر شما تمام نشد

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hossein.hz
      سلام وقتتون بخیر
      من افزونه Slide Anything را در سایتم نصب نمودم ولی بعد از آن متوجه به هم ریختگی افزونه در صفحات سایتم شدم.
      خیلی دوست داشتم از این افزونه تو سایتم به عنوان اسلایدر استفاده کنم؛ افزونه های دیگه را بررسی کردم و متأسفانه، فقط این افزونه به دردم میخوره.
      میشه لطفاً بفرمایید این مسئله چطوری حل میشه، اگر راهی هست چطوری انجام میشه؟ بسیار ممنونم

    • توسط sina_ebrahimi
      سلام 
      من از betheme استفاده میکنم و یک قالبی انتخاب کردم حالا توی این قالب یه دکمه هست به نام buy now  . میخوام حذف کنم .
      چطور می تونم حذف کنم ؟؟؟؟؟

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
    • توسط Sa۱۹۹۹eed
      سلام
      من فایل های سایتمو اخیرا انتقال دادم به هاست دانلود که فقط دسترسی اف تی پی دارم بهش
      سایت من با https باز میشه ولی هاست دانلود با http
      اول مشکلم این بود که سایتم خودکار هاست دانلود رو هم ریدایرکت میکرد به https و فایل دانلود نمیشد و در واقع وارد هاست دانلود نمیشد اصلا
      که این مشکلو با پشتیبانی هاستم در میون گذاشتم و این مشکل رو رفع کردن و دیگه ریدایرکت نمیشه به  https
       
      اما همون پشتیبانی هاست میگه که با پاک کردن کش مرورگر هر دستگاه این مشکل برطرف میشه که امتحان هم کردم درست میگفت
      منتهی خب من الان کش مرورگر خودمو میتونم پاک کنم
      واسه کاربرام رو که نمیتونم پاک کنم
      با  چندتا دستگاه که قبلا وارد سایت شده بودم امتحان کردم تا وقتی کش مرورگر پاک نشه دانلود نمیشه به هیچ وجه 
      و تمام کاربرایی که قبلا یکبار هم وارد سایتم وارد شدن دیگه نمیتونن دانلود کنن ...
      تنها راهی که تونستم پیدا کنم برای حل کردنش اینه که سایت خودم رو از https به http تبدیل کنم
      که نمیخوام اینکارو کنم
       
      سایت: https://rayamoviez.com
      کسی میدونه این مشکلو چجوری میشه حل کرد؟؟؟؟؟!!!!!