Hoomanhpc2 74 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) سلام؛چطور میشه یه post type خاصی رو به عنوان taxonomy برای نوشته ها به کار برد؟مثلا پست هایی که تو post type مورد نظر ارسال شده رو بشه تو قسمت ارسال نوشته درست همانند انتخاب دسته ها انتخاب کرد؟ترجیحا افزونه نباشه. چون بنابه دلایلی نمی خوام این کار رو با افزونه انجام بدم.اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنه ویرایش شده فروردین 94 توسط Hoomanhpc2 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 https://wordpress.org/plugins/cpt-onomies/ 2 لینک به ارسال
Hoomanhpc2 74 ارسال شده در فروردین 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 ممنون! این افزونه رو دیده بودم. همینطور posts 2 postsفقط همونطور که تو پست اول گفتم نمیخوام با افزونه انجام بدم. چون بعدا میخوام روش کار کنم.راه بدون افزونه خیلی طولانیه؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 با افزونه یا بدون افزونه تفاوتی نداردهر دو از یک کد استفاده میکنندشما میتوانید از کدهای همین افزونه استفاده کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری